mål

Imorse kom jag fram till två mål med min träning, jag vill att mitt midjemått ska bli mindre med 10 cm och mitt undre midjemått ska också bli mindre med 10 cm fram till studenten. :-) Första gången jag riktigt konkret sätter ett mål. Känns bra!

Igår var ju lite komiskt också. Förkaka hos Alex som blev lyckad! Sen silk, trodde vi, men neeej! Det var kaos. Sammanfattar det bara så. Vi drog till pluto istället :-P

aja, ska kanske försöka sova. har inte direkt gjort det inatt.....

true colors

har jobbat med att lägga upp annonser idag också. nu har jag 30 tidningar till salu på tradera! :D kommer ha ett hårt jobb framför mig nästa vecka när det ska börja postas. hoppas personerna köper flera tidningar så jag slipper skicka så många paket! har nu tjänat nästan 100 kr på de som blivit sålda. många bäckar små!

förhoppningar om att bli en rik kvinna
peace

shaky shaky

gosh, är så död på mornarna. har försovit mig i två dagar nu :-P har råkat stänga av snoozen två gånger! imorse så kommer jag inte ens ihåg att jag stängt av den. är man sliten då eller vad är det frågan om?
jag lär ju inte komma försent imorgon, för vi har datorkommunikation med båda klasserna och dööör om jag måste sitta längst bak igen. Haha skoja. men nästan ;-)

fick se en så jävla skum film idag på fysiken. det handlade om relativitets teorier à la einstein. för det första så var ju den killen helt absurt smart! blir så fachinerad över att han lyckats komma på allt det han gjorde. men så var han väll ett geni också så... men filmen! den förklarade saker som att det vi ser igentligen inte är så stort som vi upplever det som, att gravitationen ändrar propitioner. så igentligen är allt det vi ser mycket större än vad vi upplever det som. och att ljus kunde ledas efter gravitation, så de stjärnor vi ser är igentligen inte där vi tror de är.
sen fick vi se om universum och det skrämmer skiten ur mig! vi är så jävla små i jämförelse med vad som finns där ute. tänk bara på att universum typ aldrig tar slut. det är en helt absurd tanke för mig.
det var filosofi på hög nivå!

ska dra mig mot sängen, hoppas på att jag somnar när jag lägger mig :)
peace

om att köra bil

att köra bil är en härlig känsla. jag känner mig alltid fri och obunden, det är bara jag och vägen.
men.
ibland så blir man störd. väldigt störd. för att det finns sega fanskap som snittar ungefär 70 på 90-väg och inser inte att det är ungefär 20 bilar bakom som kanske inte vill åka i 70. men att åka ut på väggrenen är ju överskattat, eller nåt...

TACK Christina för att du gav mig Spotify <3 Lovely!!

Pussss

början på något nytt

För att börja må lite bättre så kanse man måste göra något som bryter mönstret i sin vardag. Jag tro det kan handla om både små och stora saker. T.ex. för mig så har jag börjat träna igen, vilket direkt får mig att känna mig bättre (även om jag har ont hela tiden av träningsverk) och nu så fixar jag håret. Känns faktiskt bra att att göra något åt saken. Måste verkligen boka in min ansiktsbehandling också så jag kan få det fixat också.

Ja, nu har jag lite hopp om att det kan bli bra igen :) fastän allting har varit så svart sen ungefär annandagen. Men vem vet, snart börjar väll vagnen rulla mot stupet igen i berg&dal-banan? Förhoppningsvis inte.

Pussss

oldies but goldies

har haft en lovely kväll! har tränat, ätit god mat (tack josefin), ätit god efterrätt (tack josefin) och haft underbart umgänge (tack selina, josefin och martina). vi satt och pratade politik, välfärd och om våra känslor. väldigt välbehövligt :-)
det känns så komiskt att vi typ träffas någon gång per månad och sen när vi ses så är det som det var igår! riktig vänskap <3

jag och martina ska i alla fall vara varandras take care'are. det är bra att ha någon som är på samma plan! slipper vi känna oss ensamma, fastän du är på rudbeck och jag på abb. :-)



ska ta och dra i en blondering imorgon! hoppas det blir bra...

pussss

snabba cash

i ett desperat läge, som nu, så börjar man öppna ögonen för möjligheter som finns runt omkring en när det gäller att skaffa pengar. jag har fått ett tack vare pappa. :-) jag kommer härdanefter att vara tradera-säljare! haha

det jag ska göra är att lägga ut annonser på tradera och sköta hela auktionen ink. leverans. men det softa är att jag inte behöver skaffa fram grejer för jag ska bara sälja pappas skrot som inte han orkar ta tag i. förtjänst? 20 % av säljpriset.
mitt första projekt blir ett gäng Tintin-tidningar. fast dom är så billiga så skulle få hela summan jag tjänar ihop. :-P

wish me luck mates!

Peace

Häxan Linda

Känner mig som en häxa ibland. Typ är elak mot alla snälla barn som kommer i min väg.
Men känner mig bara så trött.

slagen från ovan

alltså jag skäms så mycket just nu, för att jag har börjat slagit folk helt fuxflux... det är verkligen jätte pinsamt! och grejen är att jag vet inte vart det kommer ifrån, har väll typ inre-aggritioner av något slag (kan ha en idé om varför men...). det är verkligen något som jag tänker jobba på, slåss mindre :-P det låter ju också helt psyk... blä.

förövrigt känner jag mig rätt låg för tillfället. känner mig dålig för jag är tjock, sen känner jag mig ännu sämre för jag äter godis fastän jag känner mig tjock, sen känner jag mig ful och ensam. ingenting känns kul liksom.

eller joo, ska bli skönt att chilla med selina.

pusss

Nöjd!

Jag är helt förvånad över mig själv hur det kan ha gått så bra i skolan. Jag vet att det här kanske kan uppfattas som skryt men vad fan, bloggen handlar ju ändå om mig! :-D
Har under sista tiden haft diverse betygssnack i skolan nu såhär på slutet av gymnasietiden. Igår pratade jag med min elektroniklärare och han skulle nog sätta mvg på mig, han hade inte bestämt än..Trodde att jag max skulle få vg i den kursen. Och i svenska låg jag på vg+ och gjorde jag bra ifrån mig på nationella så får jag mvg. Samma i kommunikation. Är skit glad. Har kommit igång med träningen också, så det känns skönt.

Med andra ord rullar allting på rätt bra på den vägen i alla fall. Resten av filerna behöver vi inte prata om, dem har jag skickat åt sidan :-P

Puss å hej

idiot

igår var jag ute med martina, julia, selina, maria och karin. det var kuljul... martina hade fixat ett bord till oss så vi fick lite gratis mousserande vin också, mycket trevligt. när jag stog i baren så började jag småprata lite med bartendern, detta gick hem då jag fick betjäning typ direkt efter det.
HAHA det var två tjejer som gick på abb förra året, den ena av dom ser mig och typ kollar lite konstigt. den här tjejen är jag inte kompis med, men den andra av dom pratade jag lite med förut. men i alla fall så säger hon något kort till sin kompis som kollar på mig och vinkar lite tvingat. komiskt tyckte jag.

och självklart ska x vara där. hela grejen med att igga honom sprack, då vi dansade lite. plus att jag stog och spionerade på dom sen, haha jaaaa patetiskt. men det är så pinsamt för han ser mig :-P sprang fort därifrån... sen smarthuvud som jag är skickar jag sms till honom. blä. (får som vanligt inget svar)

men grejen är att igår upptäckte jag en ny vinkel på det hela. visst att alla säger att "jag är för bra för honom", men vafan vem är duglig då? blir ju bara dissad hela fucking tiden. ska ge upp hela raggningsgrejen för det suger getpung.

aja utekvällen var rolig i alla fall. kul att träffa martina och julia som jag inte sett på hundra år känns det som :) definitivt något vi borde göra igen! hehehe

puss

seven days a week

Idag har varit en skön dag, tack och lov! för jag somnade inte förän typ halv sex när pappa gick upp. :-P
Började med att läsa ut min bok, som var lite damp men ändå bra. Känner mig väldigt stolt över att ha läst ut två böcker på lovet, hehehe...
Aja, efter det så kunde jag inte så ut med mig själv och hur jag såg ut. Fyfan var riktigt skabbigt. Tur att inte ens kattfan var inne, skulle väll sprungit iväg rädd för något (mig). Filade fötter, duschade, badade (jag vet, lite konstigt att göra båda men jag ville inte bada runt i mitt egna äckel så jag tänkte att bäst att vara ren), hade ansiktsmask och hårinpackning. jag tror både mitt ansikte och mitt hår tackade för det, för dom har hållit på att ta något hemskt förväl från mig de senaste dagarna. känns som det kan bli lite bättre nu i alla fall.
lyssnade på lalehs album prinsessor, tände ljus och lite rökelse och mådde allmänt bra över mig själv.
lär ju behövas eftersom jag ska till skolan och kommer säkert må piss igen. styrteknik 3,5 h på morgonen känns kanske inte som den bästa starten. men har ju prov i det nästa vecka så är väll bra med lite repetion.

förhoppningsvis ska jag och iris äta ute imorgon, ska bli mysigt. behöver verkligen komma ut lite! :-)


nostalgi

Peace & Love

filosofier i vardagen

mitt senaste intresse kan hittas på aha.nu, astro hos astrid. grymt kul faktiskt! jag är ju lite lost på sånt där också ..

vad gör man hemma när man är sjuk liksom? fyfan, facebook har varit en räddning. och att alex och katja är sjuka samtidigt, för då kan vi åtminstone roa varandra lite genom msn. och maria har varit social också :-) hoppas hennes nyårslöfte går bra, jag tror det kommer fixa sig galant! haha.

fick feber igen idag. jag trodde faktiskt att jag skulle bli bättre nu, men nejjjjjjj.... jag var på hälla en sväng och frös häcken av mig, det lär ju inte varit så bra. ack ack att man aldrig kan vara smart! när kommer mitt ljushuvud till användning? höhö

får se om jag pallar skolan på onsdag, om jag mår såhär att man springer och svettas floder så fort man ätit lite febernedsättande så kanske det inte är allt för trevligt. med tanke på vad vi har för lektioner så känns det inte allt för lockande heller. har verkligen skaffat mig ett inre hat för fy B. hatar verkligen den kursen.

förövrigt var jag inne på schemat igår. går och kollar ifall det är inlagt något på sista veckan och gissa vad jag ser?! LEKTION DEN 12 JUNI........ måste ju vara något fel. jag har i alla fall intalat mig om att det är något fel. fel fel fel fel.

gud vad jag saknar att träffa människor. har bara varit hemma och inte gjort någonting sen i lördags (öh, tre dagar hehe) och jag börjar få krupp nu. om sjukdomen kunde gå över så pass att febern gick bort och typ kroppen slutade värka så skulle det vara rätt najs, för då skulle man väll kunna vistas bland människor? att gå omkring som en annan snorboll är ju inte så smickrande ioförsig. men vad gör man inte :-)

har kommit på en grej såhär när jag är sjuk. jag gillar verkligen inte nässpray. det sticks ju jätte mycket i näsan och gör bara ont. ush...

får lite panik över att jag och astrid ska ha vårt jumpapass och jag är såhär sjuk nu. man ska ju liksom orka hela timmen där. plus att vi ska kunna allting bra. kul jul.

aja måste nog sluta skriva nu, kanske fundera på att gå och lägga mig om man ska komma in i någorlunda vanor. hehe så bra det kommer gå.

annars kan man ju alltid tänka "laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lalala, caaaaarpe diiiiiiiem"... :-D



Peace

sjukling

jag sitter hemma i självömkan för att jag är sjuk. fyfan vad synd det är om mig. så :-) nu har jag fått ur mig det.

vill inte till skolan på onsdag. har bara ångest, ångest, ångest...

det är tur att det har varit lite händelsefulla dagar på FB, annars hade jag dött när jag legat hemma i min koma.

gah.

people can change, or do they?

vad krävs egentligen för att en människa ska förändras? självinsikt? profenssionell hjälp? kanske en tsunami?

det är så jävla hårt hela tiden. fan ska det lätta snart? jag börjar bli less på den här skiten.
snälla olycka kan du inte låta mig och mina vänner vara ifred? tack.

jag är så svag, jag föll för frestelsen nyss. msn. vad fick jag ut av det? ingenting. bara ett "inte fan vet jag :-P" nej fan, inte jag heller för den delen.

kör en dagens dagens, fast låten är lite för munter men gillar melodin.

peace

Relax, don't do it.

Jag saknar dig och det vi "hade". Synd att det är över.

RSS 2.0