hide away

Jag mår illa av min egen förvirring. Hur ska jag kunna bestämma mig för hur jag ska göra? Cp...

was looking for a place to hide away, instead I lost the heart I gave away


no peace for me

skiter it

How many special people change?
How many lives are living strange?


jag håller på att bli en nunna. särskilt med tanke på att jag ska skita i *hjfkds* ...
och jag är bakis. fattar inte att jag alltid ska bli så ful. alltid verkligen.
jag tror liksom att jag inte är full och dricker, sen så blir det PANG! kastrull!
nej fyfan. hatar det här .. bläbläblä

jag och katjalainen ska kolla på film idag :) myspys!

förövrig har jag ont i rumpan efter att jag ramlade pladask på dansgolvet igår. verkligen föll, och jag tyckte det var så pinsamt! ursh vad jag skämdes efter det.

peace!

livin' my life

hey hoe.
ikväll är det utgång :D ska faktiskt bli kul. trodde jag inte tidigare i veckan.
förkakan är hos mig :) och efter att gett mamma en utskällning så stack hon till stockholm!
hon sa nämligen igår att vi kunde vara här, men sen idag hade hon helt plötsligt ändrat sig...
icke ska jag. icke blev hon kvar. hehehehehe

känner mig även snygg inför kvällen, håret blev lite komiskt men vafan. jag överlever!
jag tar det som en del av mitt "bygga-upp-självkänslan"-grej att skriva lite sånt här, hur jag känner mig.

har lite förväntningar på annat håll också, fast ärligt talat så tror jag inte de går i uppfyllelse. men jag ska tänka positivt.
jag måste ju vara positiv, selina är ju bitter. ;-)

pussss & PEACE

I'm Good, I'm Gone

yes. bye bye! jag pallar inte tänka på allt vad kärlek innebär. någon kanske skulle kalla mig för lat, men det är smällar man får ta.
jag har i alla fall stöd från de närmsta, vilket känns skönt.

jag har förövrigt inte någon ork för tillfället. kommer nog däcka snart, fast ska försöka att låta bli. blir lite jobbigt om jag inte kan sova ikväll.
inte blir det bättre av att jag har franska imorgon. alltså jag vet inte vad det är, men det är sjukt tråkigt att plugga just nu. känner mig så jävla dum också, kanske därför?
ingenting går bra för min del. eller alltså, så känns det. hoppas saker börjar klicka snart. :-P

är sugen på godis, men eftersom jag inte ska träna idag tänker jag inte äta något. fast att man blir fit for fight till balen känns väldigt långt bort. men men , man kan ju alltid försöka!

peace

hö hö

man är väll för rolig. eller inte.

fest igår, eller snarare picnic med massa plock-mat. det var riktigt mysigt! men det var lite skumt, för jag drack fem glas vin och det brukar jag tåla, men igår blev jag jätte illamående. inte så kul :-P rökte fucking fyra cigg på rad också, tror inte min kropp riktigt pallade trycket.

saco-mässan som jag var på igår var rätt kul. fast inte det som hände innan. jag fattar inte att jag kan vara så dålig på att fatta vilken tid jag måste åka. vi skulle ta tåget halv åtta, så jag tänker att jag kan åka som vanligt med min buss som går tio över sju. HALLÅ? ÄR DET NÅGON HEMMA I LINDAS HJÄRNA????? bussen är på station tio i åtta ungefär. jag skulle alltså behövt ta den bussen som går en timme tidigare. :-P jag är ju för blåst.
och grejen är att jag kommer inte på det hela föränn Alex ringer mig tio över sju och frågar vart jag är. DÅ inser jag, med Alex hjälp, att jag inte kommer hinna.
men jag slänger mig in i bilen ändå, men alla är ju idioter i trafiken (haha) så jag hann såklart inte! men som tur är går tågen varje halvtimme så det var inte så lång väntan. och erik, alexander och patrik åkte ju samma tåg som mig så fick sällskap ändå.

idag ska jag träffa emil som jag inte sett på hundra år. ska blir kul, och intressant. är han samma person? är jag? som dom vi var då...

peace!

Balen hets, stor protest

Okej, jag börjar få lite små-ångest över hela den här dejting febern som har slagit över vår bal.
Inte för att jag inte tycker att man ska gå med någon på balen, utan för att jag inte har någon kavaljer.
Och ja, jag vet att det finns en viss person jag kanske borde gå med. Men alltså, faaaan.
Jag pallar helt enkelt inte att engagera mig i det just nu. Det här är min chill vecka, eller snarare "tjurig" vecka.
Jag är bara jävligt kass på att vara "tjurig"...

Så valet jag står mellan nu är alltså:
Fråga Z om vi ska gå, och få det jävligt jobbigt när man inser NEeeEeeEEej vi kan inte.
eller
Fråga X, någon av mina manliga vänner i min kära klass om han vill gå med mig och jag kan bara chilla.

TUFFT VAL

Åkerkommer med vilket det blir.

Peace out mina nya exclusiva läsare. Har tre vid det här laget tror jag. He he he

trötter

Gah, jag orkade verkligen inte stiga upp ur sängen imorse. Var som däckad.
Det fick helt enkelt bli en skolk idag. Fast jag har sjukanmältmig, hehe.

Förövrigt blir man ju lite deppig av att det regnar cats and dogs ute. Det var ju trots allt rätt så vackert vinterväder nyss. Hellre det än det här blasket. :-P

nytt? nej juste

känns lagom kul att allt är en jävla karusell. alltid. handlar alltid om en sak och jag har hoppet för att det ska gå bra. vilket det aldrig gör.

det sägs att världen är liten, men för mig känns den rätt stor nu. för att jag aldrig lyckas kolla bort från vad som finns runt omkring mig, utan alltid tar något som är nära. något som känns lite fel. fel fel fel fel.

i'm playing like the ice-woman from now on.

förövrigt blev jag nöjd med min nya profilbild på FB. :)

hej

I wasnt jealous before we met
Now every woman I see is a potential threat
And Im possessive, it isnt nice
You've heard me saying that smoking was my only vice
But now it isn't true
Now everything is new
And all I've learned has overturned
I beg of you......
Dont go wasting your emotion
Lay all your love on me

patetisk jag är.

Idol

HAHAHAHHAA jag dör. Peter Jihde är sjukt rolig. Hela idol-jippot är roligt. Ska njuta av reprisen nu.

Förövrigt: gah :P lite ångest sådär...

Peace

XOXO

Okej, jag har kollat på fyra gossip girl avsnitt på rad nu och jag är FRÄLST! Hehe, nej då. Men det var sjukt bra avsnitt.
Man vill typ sitta brevid dom och känna sig snygg och bara andas atmosfären! Gah, för att citera en viss fashionista!

Ser fram emot imorgon då vi ska ha lite myspys hemma hos mig med lite vin och tjejkväll! Laga lite mat eller hämta något, får se hur det blir. Sen ut och dansa! Lätt att jag ska känna mig snygg då :-)



Förövrigt har jag tvättat all min tvätt från kina idag, plus det jag hade kvar sen innan. Grymt skönt att ha fulla garderober när skolan börjar! Slipper man tänka på att tvätta kläder på ett litet tag i alla fall.

Aja, dags att fixa mig lite. Morsan och jag ska till mormor och sen ska vi äta lite. Jag är hunrig!

Peace

Yoo!!

Hemma igen efter en lång resa! Har precis kommit ur duschen och har lagt på en ansiktsmask. Dags för att känna sig fräsh igen, en känsla som inte var så genomgående i Kina :-P Jag köpte en ny hudkräm på taxfreen också så hoppas på att den ska vara bra!

Tre och en halv vecka bara flög iväg och nu sitter jag hemma i soffan igen som en potatis. Jag tror inte att jag riktigt fattar än vad jag varit med om, får väll ta och läsa mina egna inlägg för att få fler flashbacks. Hehe

Förövrigt är jag trött som ett as. Ska nog sova snart och så imorgon blir det tvättning för hela slanten. Rena kläder känns som en lyxvara för tillfället. Say no more. Och kranvatten <3 Mjölk <3 Jag tror sängen också blir en hitt! Ska nog ta och bädda rent, bara för att unna mig. Yeah.

Peace out sistah's and brotha's

mindre än...

nu är det typ 36 h kvar i Beijing. shiet. tre och en halv vecka har gått sjukligt fort, fast ändå inte. ska bli rätt så skönt att komma hem, även fast jag gillar beijing.

vi var i OS-byn idag. inte så speciellt enligt mig. det var mest sportarenor på sjukt stor yta. vi gick in i fågelboet och typ blev fotade av några kineser sen gick vi ut. rätt ovärt igentligen, men nu kan jag ju i alla fall säga att jag varit där! :-)
när vi skulle cykla tillbaka till stan (hehe vi lånade cyklar idag igen, min rumpa klagar lite på mig nu måste jag säga:-P) så kommer det en kines springandes mot oss och frågar om inte han kan ta ett kort med oss. vi går motvilligt med på det, och då springer han till andra sidan vägen för att hämta sina kompisar med kamera. sen vill han att vi ska komma dit, men vi orkar inte låsa cyklarna igen så han får ta med dom till oss istället. ska vi ställa upp får dom fan offra sig var vad vi tänkte, hehe. sen när vi står där och ska bli fotade så kommer det typ 20 pers och ställer sig och kollar varav 5 börjar ta kort. komiskt? ja...

annars så när man går eller cyklar så brukar kineserna helt spontant komma med ett Hello. haha det är lite kul för det liksom bara kommer. Hello...... Hello....... Fast när dom säger det låter det mer som Hellooouw. Roligt.

nu ska vi dra oss mot en sista shoppingrunda på fejkmarknaden innan vi åker.
peace

Kinesiska muren

Idag gick vi upp klockan fem för att åka 17 mil till ett ställe där man kunde gå kinesiska muren. Det tog fyra timmar dit med buss, för att det hade varit en krock på vägen. Beräknat var tre timmar.

Och muren var sjukt vacker, stor och häftig. Lätt det bästa hittills i Kina. Jag blev övervälmigad av det hela. Vi hade världens tur också, solsken hela dagen! Najs bajs.



Imorgon blir det mer turistande då vi ska cykla till OS-byn. HEHE

peking beijing eller what ever.

idag har jag och alex cyklat runt förbjudna staden. man kan hyra cyklar på hotellet gratis så vi tog chansen att göra detta! det var stoort, fast grejen blev lite samma sak efter ett tag. allting såg liksom lite likadant ut. men helt klart häftigt att ha varit där. :-) vi fick guidning av en läskig kines som typ frivilligarbetade där. vi var där i typ 1,5 h vilket räckte ändå. för att jag och alex är så bra på att kasta så kommer vi ha ett lycko-år nästa år. vi träffade nämligen hålet på nån grej man skulle kasta mynt i.

en del av förbjudna staden.

som sagt så var vi ute igår, så vi sov länge idag. men det är något konstigt med att vara här. man blir inte bakis! har inte känt det nånting när vi varit ute någongång. haha as-skönt. plus att jag bara har rakat benen en gång sen vi kom hit och har knappt något hår på dom än, t.o.m. jag är förbryllad. hahah det här kanske var lite onödig fakta men men... livet är hårt.
vi åt förövrigt lunch-brunch idag vid halv 4, det var vår första måltid idag. haha


våra muppcyklar

sen var vi uppe på en kulle där man kunde se över stora delar av peking. det var häftigt. men det var sjukt jobbigt att gå upp för trapporna. fick lite motion i alla fall då.


uppe på kullen. peking i bakrunden.

aja vi ska snart åka in till stan och äta lite grann! hoppas på något gott :-)
peace out!

RSS 2.0