Terrorist?



Är inte den här hemska insekten den värsta terroristen i Sverige?
Det tycker jag. BLÄ

nöjd

Känner mig allmänt nöjd för tillfället. Har varit hela dagen på jobbet utan att ha fått huvudvärk, trots att jag gick och la mig alldeles för sent igår! Jag tror jag är radiostyrd på morgonar, eller så kändes det i alla fall imorse.
Måste hitta min kamera, hade tänkt börja lägga upp lite pics att fylla ut. Verkar kul!

Saknar Selina, måste träffa henne någon dag snart. Gah.

Peace

Åhej

Haha glöm twitter, skiter i det. Jobbar och sliter för fullt. Himlen är blå utanför och jag hoppas på en ledig vecka nästa vecka. Hoppas hoppas hoppas!

twitter

Hej, börjar twittra istället såhär på sommaren. Följ mig där:
www.twitter.com/virkkalaa


PUSS!

sova

Jag gillar inte nätter för tillfället. Men en timme sömn just nu skulle inte sitta helt fel.

känslan

det är en speciell känsla det där, när någon annan älskar en och man älskar personen tillbaka.

Hello

Idag har en vecka gått sedan skolavslutningen. Har jag vilat? Nej. Varit i Örebro och sen vidare till Hannes. Men min tid kommer :) Nu sitter jag och väntar på att Astrid o.co ska åka ut mot Johns ö för att fira midsommar. Kan inte fatta att det REDAN är midsommar... Det har ju inte ens varit varmt och nu börjar dagarna bli kortare. Hmm, inte uppskattat! 

Önskar jag kunde skicka soliga hälsningar, men eftersom regnet mer eller mindre öser ner så tänker jag skippa det.

Min nya dator är förövrigt väldigt fräsch. Nästan så man blir lite sugen på att bli någon sorts redigerare eller nåt. Bara för att.

Peace!!

det är över nu

Nu är tre år på ABB slut.
Känns konstigt och tomt. Gårdagen var jävligt rolig i alla fall!

Peace

Slitet - men snart över

Woho, har precis blivit klar med städningen hemma. Tänkte att jag skulle försöka smöra lite för pappa såhär innan studenten så att jag kan få den present jag vill ha :-) Är det inte lite smart? Höhö.

Vilken hektisk vecka, onsdagens utgång var i alla fall rolig! Fast jag måste fan förbättra min förmåga att efterfesta, vet inte riktigt hur. Men man måste ju hålla på studenten, så bara att öva!
Hörde en rolig grej när jag och Hannes var på Subway efter krogen. Började prata med någon random-tjej om lite dittan och dattan. Sen frågar hon mig vilket gymnasium jag går på och jag svarar ABB. Som respons får jag: Nääää? Var det ni som satt på Tabazco idag? Shit vilket drag ni hade! Verkligen grymt.
Grejen var att det hade gått förbi några tjejer som börjar skrika sitt klassnamn och Shalalala. då svarade vi LITE mäktigare. Kul att någon la märke till oss! Way to go ABBare.

Chillin' hos Lisa ikväll.

Peace

hets

Min hets har kommit. Har inget att ha på mig imorgon. Vill ha något nytt och fräsht! I en ljus färg.
Vill träna men har inget friskiskort och springa är helt enkelt inte min grej. Fan på mig. Just nu tar jag helt enkelt bara inte tummen ur röven. 

Allmänt dööö just nu. Hehe
Peace

RSS 2.0