Nytt kapitel?

No bright lights, no big city went to my head
So I won't stick around in this town
No I'm getting out instead

'Cause I can't find a thing here to get it done
to race my heart and ring my ears
So I won't stick around in this town
And that's true ooh ooh ooh ooh ooh

'Cause I won't and I can't and I don't understand
You became what you hate or you hate what you become

Got me a ticket and I won't be long 'cause I can't go on and I gotta get goin'
Got me a ticket and I won't be long 'cause I can't go on and I gotta get goin' away


Snart så... :)
På torsdag är det 100dagarsfesten och jag är APA SÅ TAGGAD! hehe, sen blir det väll att kötta skola efter. döden?

Lyssnar lite på The Hives, fick inspiration igår när vi pratade om dom. Inser att jag fortfarande älskar dom. Den kärleken kommer nog typ aldrig försvinna, min första-bandkärlek. Lite som riktigt kärlek, fast åt det musikaliska hållet. Fyfan vad bra. The black and white-album är ju grymt också. Graor. Ge mig pelle så kan jag typ rama in honom i mitt rum, skulle vara najs!

Vi hade lite diskutioner igår och det är verkligen intressant hur alla resonerar olika. Vissa har det verkligen svart och vitt. Andra är mest i någon sorts gråskala hela tiden. Och så finns det några som inte ens har någon skala. Det intressanta kommer in där dessa människor träffas och pratar, för det blir verkligen variation på diskutionen. Det är najs, fast jobbigt när man inte kommer in bakom pannbenet. :)

Peace ouT

paintball

igår vad vi ett gäng som var och spelade paintball, kul tänkte jag!
men nja, jag vette fan nu när jag testat alltså.

I början var det svårt, sen blev det lite kul, sen kom sista leken...
Den handlade om att ingen dog och alla skulle bara kötta. Och ja, jag och astrid köttar till en början,
men sen tar våra skott slut. Sen så försöker jag skydda mig, men det slutar typ med att jag sätter mig mitt framför
en kille som börjar skjuta en del. Och innan det har jag blivit skjuten redan.. Gud fick panik.
Idag har jag typ 10 blåmärken lite överallt på kroppen, plus att jag var helt grön i håret när jag kom hem. Inte så fashion.

Slutsats? Paintball får nog klara sig utan mig i framtiden..

Idag ska jag iaf unna mig en riktigt bra bh! Lyckan stiger :) Sen ska vi hem till oskar och chilla, det blir nog najs!

Peace

Lov - YEY!

Nu har det sjunkit in i min hjärna att vi har LOV! fattade inte riktigt det igår efter att skolan slutade. kanske för vi hade simning sista lektionen, väldigt skumt! dök från trean så är ju lite stolt, höhö.

Jag och Maria hade väldigt intressanta samtal igår, verkligen allt mellan himmel och jord. Kändes skönt att bara sitta och snacka i flera timmar! <3 till dig
Sen gick vi hem till Angelica för en fortsatt trevlig kväll! Verkligen hur mysigt som helst. Vi åt som djur, typ ett kg morötter, chips, popcorn, dipp och litelite vin på det! C'est super. :-)

Ska dra ett varv i spåret med längdskidorna med Alex. Har vallat mina skidor, men grejen är att har ingen aning i var/hur man vallar! haha..... hittade någon sida på nätet där de hade vallningsskola. Ska bli intresant att testa nu iaf, kanske en blivande karriär? Vem vet ;-)

XOXO

big in japan

Positivt:
   Helg + Sportlov
   Spotify (som inte laggar)
   Skor
   Vänner
   Fjärilar

Negativt:
   Engelskaprov i litteraturhistoria
   Inlämning av filmprojekt
   Tråkiga lektioner
   Bli kastad i snö
   Inte ha några pengar alls

Förövrigt somnade jag på lektionen idag, det var en väldigt skön sömn. En sån där sömn när man hör ljuden runt omkring en, sen så typ blurrar ljuden ihop med ens tankar och så bara svävar man mellan sömn och vaken.
Jag vill bara vara hemma och läsa klart Full Moon! Nu nu nu nu nu...

Peace


I'm spinning around..

Jag vet inte riktigt vad som snurrar runt i mitt huvud just nu, men det känns som en hel del. En hel del skolarbete bland annat. Meeen jag känner inte riktigt att jag orkar bry mig. Vad har hänt? Varför bara skiter jag i det? Haha, känns lite skumt. Det snurrar runt lite fjärilar i magen också, av vad kan man ju undra? =)

Blah, har massa tal jag måste göra i matte. New moon är så mycket intressantare just nu! Undra om bengan stryper mig ifall jag inte gjort dom imorgon? Fast kvällen är ju bara barnet än.

Hunger skriker i min mage för tillfället! Hoppas på mat snart :)

Peace

lyster

selina sa att det lyser mycket mer om mig idag. det gjorde mig glad, för då syns det tom att jag mår bättre! no more ms. lonely!!! hahahaha

men jag har sån jävla törst efter att få shopppppaaaaa skooor!!!!! jag dör! helt klart mitt beroende här i livet. MÅSTE köpa ett par i Paris :) Zara kanske? Grrrrr......
måste få ihop lite mer pengar först, hehe...


peace out!

Alla hjärtans dag eller Alla vänners dag?

Satt och filosoferade på bussen när jag skulle åka till Alex. Tänkte på att det var alla hjärtansdag och att jag inte har någon speciell att fira det med just nu. Sen tänkte jag på att i Finland heter Alla hjärtans dag istället Alla vännersdag. Och mångkulturell som jag är kan jag ju välja vilket jag vill fira idag. Valet blir inte så svårt :-)

Så alla mina vänner! Hoppas ni får en underbar Alla vännersdag! <3

pussss

Trötthet

Idag har jag varit lite trött måste jag säga. Trött på idioter som finns överallt. Grejen med dem är att de tar så mycket energi. Och det är inte värt att diskutera med dem för det går inte in i träskallen, så man bara suckar och känner huvudvärken komma. Inte ens Treo lindrar vid sådan huvudvärk!

Kände bara för att dampa litelite...

Förövrigt så har vi filmat till vårt filmprojekt på björnön idag. Jag höll på att förfrysa mina fötter och händer. Seriöst har inte varit så kall på länge! Måste verkligen ta med vantar och sätta på mig racksockor imorgon, eftersom vi ska dit igen. Sanslösa skolgrejer som aldrig tar slut. Eller gör det? JAAAAAAA -----> 12 JUNI SHA LAALALALALALA 12 JUNI SHAAAAAA LALALALALA

tycker det är ett rätt värdigt avslut!
peace


Vad hände här?

Idag har jag tränat två gånger! Ambitionsnivån är på topp :-) Haha, eller inte. Vi hade idrott idag med simning. Hade helt glömt bort hur jobbigt det är att simma. Blah.... Sen blev det puls/medel och det är så kul! Även fast jag inte riktigt orkar hela passet, men vafan det tar sig väll hela tiden. Eller?

Insåg en sak idag, som jag inte insett på riktigt länge. Jag känner mig lycklig! Jag känner mig alltså nöjd med mig själv och allt som är omkring mig. Och det känns så skööööönt!!!!!! Det är liksom en tegelsten som lyfts från mina axlar. Fast har fortfarande mina träningsmål ;-P

Och nu måste jag sova. Har prov, eller "G-test" som min lärare vill kalla det, i Ma E. WEEI :-D Skoja. Man får väll skylla sig själv för att man valt att läsa kursen. Men borde väll inte vara så svårt att få G???

Peace out bro's and sis !

Snabbt kommen ganska snabbt gången

Du kom in i mitt huvud när björnen går i idé för vintern.
Du etsade dig fast som en blodigel vid sitt offer,
jag försökte salta på dig så du skulle försvinna men ingenting fungerade
fungerade gjorde det inte heller någonstans
Jag borde ha sett det komma, men kärlek gör en blind
Jag sprang omkring i dimman ett tag och försökte ta mig ut
Ingenting fungerade
Inte förän blåsten började ana och dimman blåste bort
Så nu, nu börjar det bli klarare igen
Jag kan nästan se horisonten glimta.

Hihihihihihihihi

Virkkala's familjesituation

I veckan fick vi våra studentmössor (YEY!), visade dem för mina föräldrar idag. Först till mamma, och följdfrågan blir: Men fråga pappa om vi kan vara där på studenten eller om vi måste hyra något för din mottagning?
Så kommer  jag hem till pappa och frågar, svaret blir Hmmmffff, njaaa, jaaaaa .....
Jag menar, ska inte det vara en självklarhet? Men ändå, pappa vill alltså inte ha min studentmottagning hemma hos oss för han menar att han och mamma kommer börja bråka. Och jag blir så jävla trött på dom, för varenda jävla gång de träffas så bråkar dom. Eller i alla fall 99 % av gångerna och den resterande 1 % träffas dom bara i korta stunder eller med för mycket okända människor i närheten. Men jag blir så arg och ledsen nu, för hallå det är ju ändå min student det handlar om! Kan inte pappa bara sluta vara så sjävisk och kanske skärpa sig en dag, för det är ju trots allt bara det de handlar om.

Jag sa i alla fall till pappa att det var dumt och att dom inte får första min student genom att börja bråka. Och svaret blir; Jaaa men din mamma brukar ju jämt börja tjata om något. Det vet du ju själv.
GAH!

Dom förstörde min konfirmationsbjudning, frågan återstår att se om dom förstör min student också.

helgens bravader

Hehe vi hade klassfest i helgen och trenden är att alla blir skitfulla och festen dör vid 12. Och ja, varför bryta trenden den här gången?;-) Fast måste säga att vi ändå höll ut till två så känner mig lite impad. Men festen var riktigt rolig! Det var maskerad och de flesta hade verkligen ansträngt sig för att klä ut sig. Själv var jag mimmi mus :)
Dagen efter var lite komisk. Jag och alex hade nämligen delat på en box vin i fredags, men vi hade nog inte tänkt att vi skulle dricka upp hela. Eller det kändes i alla fall inte som det när vi var där i fredags. Men, boxen är slut!! HAHA först kändes det helt absurt men efter lite om och men så insåg vi att vi nog fått i oss en del i alla fall. Slutsats? Jag var jävligt packad. Men höll mig glad hela kvällen, så känner mig nöjd!! :-D

Igår fick jag ett samtal från ett telefonnummer som jag inte hade inlagt i min telefonbok. Blev lite förundrad för klockan ändå var tio på kvällen. När jag sedan svarar så visar det sig att det är vår kära vän Johan från tvåan som är i farten och frågar om vi vill komma på fest. Tyvärr var jag och katja inte så sugna, men vi kunde skratta lite åt det i alla fall. Festen lär ju varit rätt död ifall dom var tvugna att ringa dit folk vid tiotiden ändå ;-)

Okej, blogginlägget blev tråktråktråktråk men kände för att skriva lite bajs.

Peace

om självdisiplin, självömkan och migsjälv

Idag tänkte jag läsa lite kemi, så jag öppnade mina böcker. Började med att kolla igenom anteckningarna, fattade inte direkt något av dem så gick över i kursboken, läste väll typ max 10 sidor och tappade konsentrationen. Hmmmmm.... Men aja det löser sig, provet är ju inte förän på fredag?!!! Ska plugga på bussen till romme imorgon :)

I helgen var jag ute och drack lite vin med min kära vän Selina. Vi hade lite allmänna och lite djupare konversationer. Blandannat så pratade jag om min självkänsla och att det dalat lite, så sa Selina att det alltid ligger i betraktarens ögon. Att det bara är jag själv som dömmer mig själv. Det kan tyckas vara väldigt simpla saker att tänka, men för mig är det verkligen något som gav lite poäng. :) Kugghjulen började liksom snurra igen. Så nu tänker jag tänka på dina ord varje gång jag känner mig ful Selina. Tack för du är den du är <3

Förövrigt känns det lite mer balanserat i min vardag. Jag har bara en liten fluga som trampar i min hjärna men jag jobbar på det :) Känns faktiskt värt att jobba på.

Peace

RSS 2.0