blä/wei

hehe, jag tror jag börjar få ordning på mina tankar och funderingar. ganskaaa så skönt faktiskt! :) men det har gjort fått nya, of course. allting kommer tillbaka till mig nu, hur det är. man tror alltid att saker är så mycket bättre än vad de igentligen är. bra linda. jippie! humm..

jaja, time will tell som det sägs.

tjaaaao

just nu är allt som går omkring i min hjärna; ZZzzZzzZzzz.. Jag är så trött.
Det som snart kommer gå omkring är; zapp zapp zapp.. Jag ska alltså spendera lördagkvällen framför tvn. *wie*

zipp zapp sagan blev ett klapp*

haha hej då

lovers are lonley

Jag undrar om "The Secret" filmen verkligen stämmer. Jag börjar få en känsla av att det gör det. Känslor, hihi. Just nu känner jag så otroligt många så de håller på att svämma över. Fast det är härligt. Jag är glad :) Selina och jag ska dricka kaffe och äta glass, mums.

Så just nu;
The Killers
Timo Räisänen
Lars Winnerbäck


power meet

Nu är det power meet yet again. Jag känner redan ångest, fast det kan ju ha lite andra anledningar.
Respekt är ett underväderat ord, det är nog inte många som använder det. Kanske pratar om det, men att sen ta det till sig och använda innerbörden av ordet är en annan femma. Vissa säger att man ska älska varandra mer, jag säger att man ska respekera varandra mer. För när man känner den saknaden av respekt (särskilt i samband med att man blir "backstabbed") så blir man lite arg. Det är ren och skär feghet. Jag hatar fegisar...
Jag känner att det känns så ovärt att försöka engagera sig åt något, för allt man gör slängs alltid tillbaka i ansiktet på en. På något jävla vänster. Men det är väll värt att hänga kvar i den röda tråd man har, för allting suger inte. :)

Over and out! Linda

svoosh

gud vad jag är trött. det är nog peace & love hehe, men det var de värt! timo var så jäkla bäst, och miss li var året upptäckt. :) starkt att rekommendera.
laleh's nya skiva verkar också shysst. jag gillar musik

tjejerna var bäst i helgen, det var så jävla kul! vi tillsammans är oslagbara, som man säger här hemma. (haha)

nu sover jag lite. puss!
timo ;)

RSS 2.0