Ring of fire

Jag tror bestämt att någon där uppe inte tycker om mig just nu. Först blir jag sjuk, sen får jag fucking fortkörningsböter idag.
2400 jävla kronor är jag tvungen att böta. Känns ju lagom kuuuuul...

Det gör det inte bättre att öron-fan fortfarande värker och att jag vaknade flera gånger i natt för att jag inte kunde svälja. Jag tror att jag har halsfluss, vilket skulle suga rätt hårt för man måste gå till doktorn och sen äta antibiotika. Typ...

Ja, livet suger ibland.

No peace


fever, in the morning. fever all through the night

Ja, livet är hårt. Har konstaterat att jag har feber. SKIT KUL! Har inte haft feber på jag vet inte hur länge. Hoppas jag blir frisk tills onsdag för då ska vi ut. Men det viktigaste är ju ioförsig att jag är frisk till fredag OCH nästa vecka när vi åker!!

Fan, hatar att vara sjuk!

Peace out

Why should I conquer the world, when all I need is you.

Haha, min svenska är så dålig så det nästan är pinsamt. Och det största problemet med det är att jag inte orkar göra något åt det, kommer fan lämna in den dålig. Så sämst, men hoppas inte hela svenska betyget sätts på en analys. Vill bara få bort den, ba ba barababa ba ba....

Har varit en rätt så rolig NYKTER (:-) helg. Hehe lite stolt. (jag vet, det lät väldigt alkoholist-aktigt meeen..) Igår så blev det lite spontant av att åka till hannes som firade sin födelsedag. Orkar inte förklara.
Idag så har jag varit på stan och köpt underkläder, varit hemma hos martina som jag inte hade träffat på länge. katja kom också dit ett tag, trevlans. Sen gick jag ner till stan igen för att träffa selina en liten stund.Också ett rätt så bra tag sen, kändes det som i alla fall.

Juste, hahaha, gjorde en jätte ful pyramid i paint också som jag ska ha med i min analys. jag lägger upp den i hopp om att den ska förstås av någon. Sjukt uttråkad.
Ska nog gå och lägga mig snart, måste fan duscha imorgon bitti. Fuckkkkkkkkkkk (ville bara ha med ordet)



Förövrigt så lyssnar jag på Miss Li.
Peace

making love above the lake to our favorite song

lite mysko rubrik idag måste jag säga, men det är låten som snurrar i mitt huvud nu. den har liksom förföljt mig idag ^^, (så dålig!!)

som vanligt så gjorde jag typ ingenting i skolan, haha typ nya vanan. men däremot så var idrottet ap-jobbig, vilket också börjar bli en vana. känns lite komiskt med jobbig idrott i skolan, inte riktigt van. längtar nästan tillbaka till back in the days, bäckbyskolan, där man inte gjorde så mycket men fick hur bra betyg som helst. det var tider det.

beställt student-mössor har vi också gjort!! jävligt najs. min kommer se ut på följande sätt: framsidan står det Linda * 0601 sen på baksidan står det ABB. Astrid har en likadan (förutom Linda delen :-P) så vi blir matchande ligan sen...

förövrigt så har jag typ precis kommit hem. har varit och bowlat med erik, matilda och henke. det var grymt roligt, förutom att jag har ont i tummen nu. det blev kamp mellan mig och erik, hehe jag tog en serie över honom i alla fall! var fan nära på den andra också. så jag uppmanar till mobbing, erik blev slagen av linda ;-) i hela två timmar bowlade vi på strike :-)

men aja, ska nog sova. kanske ska baka bullar imorgon :)

peace brothas

fashion!

Fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan ta svenskan :-P

Lagom rolig start på inlägget :) Hehe lite så som det känns nu i alla fall. Men men, man har ju hela helgen på sig.
Något som också känns lagom roligt (inte) är att skolan tar upp typ hela mitt liv just nu. Det enda jag gör (typ) är att sova, äta, träna och gå i skolan. Hinner väll med att tvätta bilen lite där i mellan också. Hehe.. Nejdå, men åtminstone är det så i veckorna. Kul kul kul kul kul kul kul kul kul. Gick rätt lätt att skriva, möjligtvis en start på nytt lösen. Känner att kicker har gjort sitt för den här gången. Det var KUL så länge det varade.

Förövrigt så är klockan 22.04 vilket betyder SOVA SOVA SOOOOOVAAAAAAAA (tänk melodi)
Och, förövrigt 2: jag gillar paranteser idag. Kan det ha att göra med min 3,5 timmar långa mattelektion i morse? Hmmm? :)

Peaze

promise I will leave my troubles behind

Hm, långsinta personer = stort minus.

Yogan idag var väldigt jobbig, men skön! Har gått i fyra veckor och känner redan hur kroppen har blivit starkare, åtminstone vissa delar. Haha, som ex. solhälsningarna!
Var rätt så skön dag i skolan faktiskt. Började inte förän efter lunch och då hade vi historia och svenska. Kan räknas som ett ämne nu för vi håller på med typ ett projekt som går ihop mellan ämnena. Fast det är jobbigt ändå för vi måste lämna in en inviduell textanalys och jag har skrivkramp. Skit svårt att analysera en landskapslag som är över 800 år gammal, men det är ju kanske meningen?

förövrigt så lunkar det på! :-)

Peace

it's true, life will smile for you

Vilken härlig helg jag haft :-) I fredags så åkte jag hem till astrid för att bara chilla. Men först så var vi hurtiga och tränade på friskis. Riktigt lyckad kväll då vi kollade på Crash, åt Ben&jerry's och pratade med natt-te.
Igår så var vi på Tabazco och åt o drack vin, med mamma (mat-delen) och sen selina och josefin. Vi gick och kollade på trix sen och lite fyrverkerier.

Hm, inlägget blev ju lite lagom torrt :P Men visste inte riktigt vad jag skulle skriva.
Funderingen just nu, "hur vet du när det gått förlänge?" för att citera selina.

Peace out :-)


Och, en liten kompletering. Ja susan, jag åt sconesen på Wanyes.

Vinnaren

Tjahopp.. Vilken komisk dag. Började lite trögt med OPQ med micke som man inte riktigt vet vad man ska säga om. Sen svenska, det var då jag började vakna. Den lektionen var as-svår. Vi skulle skriva i Hexameter, alltså att varje rad bara får bara sex takter. Puh
Men sen var vi grymma på styrtekniken. ;-D haha Men dagen avslutades lite illa med elektronik, no. 1 hat-ämne!! Blä

Jag och Astrid åkte och fikade sen, det var mys! Vi flummade lite på bussen, knasiga i huvet efter sista lektionen. Väl nere på stan åt jag scones.

Eeh, haha det här kändes som ett väldigt onödigt blogginlägg. Fast vafan, :)

Förövrigt så har jag börjat få konstiga känslor i bröstet. Vet inte riktigt vad det är, men känns som det trycker ihop bröstkorgen på mig. :-P

Peace out

funderingar kring och om

Idag hade jag funderingar om motivation. Min motivation stod på, hm låt mig tänka, exakt noll!! Det var så dö-trist i skolan så jag dog. Tur att vi hade "kort" dag (slutade kvart över två, vår tidigaste dag). Men seriöst, hur fan hittar man motivationen till det sista krutet nu? Med sista menar jag sista året. Känns väldigt långt.

Meeeen, sen åkte jag hem. Övervägde faktiskt att buda på ett par Christian Louboutin skor för typ dryga 1000-spänn, bara för att. Tror förövrigt att jag inte skulle fått dom ändå men :). Sen åkte jag iväg på träningen, och det var så skönt!

Nu efter 2.5 h, så har jag inte tänkt på nåt av mitt grubbel utan bara koncetrerat mig på träningen. Fatta, 2.5 h! :-D Huvudet känns helt rensat. Hihi ^^,

Nu börjar ABBarnas studentuppladdning! Planeringen för första studentfesten är igång. Hehehehe FEEETTTTT NAJS!
Räkna med mycket vimmelbilder :-)

Förövrigt så hatar jag elektronik, av hela mitt <3

Peace

det är bara en gammal sång

Ja, det är så det börjar kännas som nu. Ska jag någonsin förstå varför mönstret inte bryts? Varför jag kommer in i dessa konstiga perioder där jag känner mig som den minsta människan på jorden? Jag fattar inte...
Huuurrrm..

Mina händer luktar illa efter att jag lagade mat, men jag är för lat för att gå och tvätta dom. Ja, rätt så äckligt med orkar inte... Har ingen lust. Känns som människorna i min närhet har värsta glöden och glädjen, som jag inte kan ta på. Den finns liksom där, men jag når inte. Som att något ramlat under typ garderoben och man precis inte når.

Hösten är ju för fundersam.

Stoppa dig, jag tänker stoppa dig. Dadam

Klart för nu. Peace ;-)

true or false?

Kinesiskt horoskop; Hästens år (1990)
Häst-människor besitter ett outsinligt lager av energi och kampvilja. Över allt annat måste alla tävlingar vinnas, men till skillnad mot Tigern skall de vinnas med stil. De har en bred förmåga, stor talang och mycket ambition.

Deras ambitionsnivå är så hög eftersom Hästar alltid har lätt att segra, både på det fysiska och mentala planet. Då de nästan alltid når framgång lätt, kan de ibland bli arga på sig själva för att de inte lever upp till sina högt uppsatta förväntningar. Lagkamrater blir inte skonade om de inte presterar lika bra som Hästen. Trots att Hästar är mycket egensinniga kan de bli bra lagkamrater, bara de kan bekämpa sin vilja att leda och bestämma. Till platsen som kapten för ett lag passar de utmärkt då de genom sin stora karisma inspirerar andra till stordåd. Deras favorittid på året är högsommaren när deras energi och livslåga brinner som ljusast.



Stämmer det ? Ja, på mig måste jag nog säga att det är rätt så sant. :)

ville inte va den som blev kvar

sitter och är sådär bakis-djup. tänker över gårdagens för- och nackdelar. jag är så komisk, springer alltid runt helt lost.. kvällen började med att jag, alex, katja, astrid och maria lagade mat och åt hemma hos mig. det var mysigt, men jag kände mig inte riktigt bekväm för mamma sprang runt och lallade. men maten var god :) haha, sällskapet också!
sen kom erik och henke så satt vi och pratade lite och drack vin. sen åkte vi ner till stan och kom inte in någonstans. slutade med att vi tog ett glas på varda' och sen till konrad. där var det packat med folk! gick knappt att röra sig. men det var rätt så kul ändå. komiskt :-P vi bara tappade bort varandra hela tiden, för lokalen var så knäpp. hur mycket vråer över allt.

deppigt, martina är sjuk! vi skulle träffats imorgon, men nu går det inte. buhu :-( förhoppningsvis blir hon frisk snart, saknar henne som fan! :-( :-(

förövrigt måste jag tömma diskmaskinen.

Peace

kom ihåg mig då

ja, kanske dags att komma igång igen :-) ska i alla fall försöka förbättra mig från den laaaaata bloggaren jag varit

idag skulle vi hållit eng. presentation, men vi var typ sämst så vi slapp! fast det var hela klassen också förutom tre grupper, så inte misströstar man. den blir nästa vecka istället. gick på volleyboll-träningen också, det var grymt kul.
plus, fick låna pappas bensin-kort. eller snarare så gav han mig det och så fick jag tanka full tank! GRYMT!

igår skickade jag iväg visum-ansökan också till kina! wihiii

hade förövrigt en konfrontation med lärare idag, är lite stolt över mig själv att jag vågade :) haha lite pirrigt var det, men vafan det var bara ta sig mig nack-håret och säga vad jag tyckte.

hoppas att vi kommer in på Å imorgon, skulle vara väldigt mysigt!

lite osammanhängande men men...
peace!

love is a losing game

oj har varit lite bad update. typ dog sen jag började jobba och nu när jag går i skolan

i alla fall. en snabb update då på det som hänt sen sist:
Jag har tatuerat mig
Börjat skolan
Börjat fundera igen....

Ja tror att det var de viktigaste. Nu ska jag sova
Min fucking fot kan väll snälla sluta göra ont?

Peace out

RSS 2.0