ica maxi eller en fet taxi?

Oush, jag är så sjukt trött så jag tror jag dör snart.
Det är bara sjuuuukt, för nu är det JULLOV!!!!!!
Så jävla skönt. Meeeen, vad passar inte bättre på första jullovsdagen än att Gå tillbaka till skolan? :))))
Hehee, boken är underbar just nu.
Nej, det enda som är underbart just nu är faktiskt att ligga och sova i min säng, det ska jag göra så fort jag skrivit klart.

Jag hade en sträckupplevelse idag igen, denna gång Julmatshandel på ICA Maxi. KUL KUL!
Folk är galna, jag ska nog börja gå i ide varje jul, kryper bara fram på själva dagen.
Men jag hittade en tunika till nyår! Så nu är det inte så mycket att köpa dit kvar. Det är najs!

För övrigt så var det fest hos alex igår, feeett sköna människor! Dom flesta i alla fall, jag räknar bort alla som är dryga, fula, snor saker och vad var det? Juste, dryga. Ni kan ju stanna hemma nästa gång. Men det var lyckat.
Jag gjorde en snygg vurpa för kvällen och höll på att bryta nyckelbenet igen, den här gången så hoppade jag ner för sängen med raggsockor på mig och golvet var halt. Det sa bara duns! Haha, jävla klant jag är.

Pcz

funderare

Varför är det så att man alltid vill förstå sig på människor, särskillt dem som är svårtförståeliga. Jag vill i alla fall förstå varför en människa handlar som den gör och vad som ligger bakom.
Kan sportsinne och förståelse ha något samband?
Jag vet med mig själv att jag har en vinnarskalle och nöjer mig sällan med något som inte är bäst, kan det ha något att göra med att jag på samma sätt vill förstå människor?
Det var bara en tanke som slog mig sådär i förbifarten.

Igår var det fest, jag och mari rockade fett... HAHA
Plus att jag åt årets andra julbord och idag är det tredje advent!
Imorgon är det en vecka till julafton, wie :)

Doppdopp och god jul

kicki danielsson ftw

HAHA jag tror seriöst jag kommer dö snart. Har kollat på en massa olika gamla kort och filmer, och jag har kommit fram till att jag och mina polare var helt störda i huvet. Jag förstår inte vart vi fick allt ifrån, som typ spöka ut sig och gå till ica, spela in filmer där en är en klasskompis och den andra en hamster. En hamster liksom HAhaha. Ja herregud, det var tider. Eller nåt i den stilen i alla fall...

Gaaaanska så glad över att gå gymnasiet måste jag säga :)

Bara för att skryta och för att jag är så jävla stolt över migsjälv och min bästaste uf-grupp SÅ ÄR SEXA (vår bok) INNE I TRYCK. Helt otroligt :) Äntliiiiigen :)
Sen så är mitt jullov säkrat då jag fick mvg på min jumparedovisning och både derivata och algebra-proven i matte c. Hihii

image9

Måste ju vara ett exempel ;)

Peace

en dag av monter(läses munter)

Idag var den "stora" UF-mässan i skolan. Hehe, alltså typ ingenting... Men vad gör det att spendera en till kväll där? Idag var det ju bara till åtta. Måste hålla trenden uppe. Hoppas det gav någon belöning för allt arbete vi la ner. Fast det var mycket duktiga företag så nu jävlar ska vi jobba ännu hårdare för att bli BÄST. *host* nej jag är inte perfektionist *host*

Det är häftigt att folk kan vara så modiga fastän de är ensamma. Jag beundrar och respekterar de högt. Tanken slog mig att man är bortskämd med att ha bra kompisar, fast samtidigt så klagar jag inte :) hihi

Jag har fortfarande inte riktigt hämtat mig från söndagens skräckupplevelse, Media Market. Heeeerre guuuud, vad de hade grejer. Inte liksom 20 telefoner som en vanlig affär brukar ha, utan typ 200 (kändes det som i alla fall). De hade verkligen allt! Jag förstår inte hur människor kan ha råd att slösa så mycket pengar på massa prylar, eller jo det gör jag nog. Men att behövet är så stort som Media Market hade jag inte en aning om?! Hoppas nästan på att det blir en lågkonjuktur snart så att folk kan få lite respekt för pengarna. Synd bara att man ska ut och jobba snart, då blir inte konjukturnedgången så värst bra.

Nog tjatat om det, imorgon ska man dansa med treorna. Weiii, vad gör man inte? :) HAHA! Hoppas bara att det förbättrar mitt idrottsbetyg, sen har jag matteprov i ALGEBRA kurs C och det är sjuuuuukt svårt! Fattar typ noll så tror itne att det provet kommer gå så bra ! Sen är det redovisning i engelskan WEI

Idag kändes som ett väldigt allvarligt inlägg, menmen.. Kanske är så jag känner mig idag? Jag vet inte riktigt.

Ser fram emot en lugn helg ! Då kan jag siiiiiimma lungt.

Peace Love & Understanding


party party?

Måste faktiskt erkänna att det var skönt att de inte blev någon volleyboll imorgon.
Meningen var igentligen att jag skulle gått upp typ halv sex, varit på samling halv 7 och åkt bil över 20 mil för att lira lite boll. Meeeeen, tyvärr så blev det för mycket folk sjuka eller kunde inte plus att vi inte hade någon tränare.

Istället ska jag träffa Katja och Matilda för att ..parta.. lite. HAha får se hur den saken blir! Jag får ju åtminstone träffa sköna brudar och killar. Det är Mihir som har festen och honom har man inte sett på hundra år, typ.

Som en liten fortsättning från igår så måste jag citera Alexandra när vi var påväg hem från skolan i onsdags (observera att klockan är 18.20...)

jag: alltså kan någon ge oss lite fritid? det här är ju sjukt...
alex: kan nån ge mig ett liv? det enda jag gör är att vara i skolan, äta, träna och sova.

Är man nörd eller? Ehm,.. jo :P

Peace :-*


oh long john (katt)

Ohboy, det var då ett tag sen...

Mitt huvud bubblar och min rumpa snubblar. I alla fall när det är halt ute.

UF är för det första jäääkligt rolig, men vi har slitit just häcken av oss de senaste veckorna. I synnerhet de två senaste! Herregud, jag visste faktiskt inte att vi var kababla till att jobba med skolarbete i den här månen. Det är lite sjukt!
Skolan i allmänt håller på att äta upp mig, man hinner inte riktigt med någonting.


Jag saknar fritid, så hjälp mig någon. Haha

Make peace not war :)

/ Linda

RSS 2.0