utgång

haha jaaa jag skrev utgång. HAHA för mig. typ full är jag. sitter och bloggar halv fyra på natten, trött som ett as. vi hade kul ikväll i alla fall. vi gick runt lite olika barer. först in på ett ställe som jag och alex kissade på, plus tog en tequila (kostade 60 spänn, DYRT!) sen gick vi vidare till en "mjuk-strip-klubb", där blev vi kompisar med kinesiska tjejer som vi dansade lite med. men vi fick epelepsi där så vi gick vidare till någon klubb långt åt helvete. med klackskor mätt. där var det kul! dansade med en fransman som hette typ Sepht eller nåt liknanade. han var fransk, namnet är mindre vesäntligt. dalle var fett full. får se om jag laddar upp bilder imorgon. hehehehe

god natt!

mätt och belåten

sitter och softar på hotellet nu :) har typ nyss ätit. såg lite muppigt ut när jag och alex skulle köpa mat. först åkte vi in till stan och köpte subway-sallad + en macka till frukost imorgon, sen så insåg vi att salladen inte var så stor så vi ville ha något mer. vi har KFC och Donken precis bredvid hotellet, så det fick bli en wrap på donken. Gissa om dom kollade lite skumt på oss när vi gick in där med subway-kassar. Hahaha

det är helt sjukt med uteliggarna här. vissa är helt sjuka, typ anfaller en. igår blev alex förföljd av en mamma och hennes son. galna... bara för att alex hade varit snäll och gett pengar till någon liten unge som sprang där. idag när vi skulle gå och ta en taxi så kom det en annan mamma med en dotter den här gången (förövrigt såg vi samma par från igår, vi sprang fort därifrån). alex sprang fort, men jag blev fast för ungen jagade in mig i ett hörn och ville sno min macka. :-P det blir lite läskigt när dom attackerar en sådär.

vissa av uteliggarna ser helt galna ut. det är liksom freak-show på riktigt! en vi gick förbi såg ut som något som brunnit upp för och sedan legat i ett träsk. verkligen något som skulle platsat perfekt i någon skräckfilm. det är jätte många som saknar armar och ben, fötterna ser helt felvända ut, saknar tänder m.m. två gånger har vi sett en kille som sitter och typ headbangar och har en tant bredvid sig som ligger och sover MEN ser helt död ut. Blä.

imorgon är sista jobb-dagen! :) ska bli skönt att åka och turista lite i peking, som vi åker till på fredag. jobbet har inte gett så mycket eftersom vi typ inte gjort någonting. det som varit det bästa med jobbet har varit att vi upptäckt 1000apor. hehehe

peace

HAHA klockren!

Alex och jag har lite lite att gora pa jobbet now a days sa vi brukar roa oss med att glida runt pa diverse bloggar.
Nuvarande favoriten ar 1000apor. Sjukt kul sida. Idag hittade vi t. ex. denna. GA IN OCH KOLLA, hahahhaha vi dog!

forovrigt jobbar jag och alex pa ett litet eget projekt, det kommer nog dokumenteras pa klassbloggen snart. Hehehehe sager jag bara.

Peace

Ibland.

Ibland känns livet hårt. Jag har fått en finne på läppen, som gör ont. Det gjorde mitt liv lite hårt.

Jag nämde mina myggbett tidigare, tänkte publicera en bild på dessa.


jävla fläskarm

är lite bitter..

söndag i Shanghai

Idag var vi och hämtade våra balklänningar. Det var lite komiskt, för alex ville att hennes skulle se lite annorlunda ut mot vad de hade gjort. Skräddarna sa hela tiden: Ja, ja. Vi fixar det. Det tar en timme.
Så vi går omkring och på stället (tre vångar med sömmeskor och skräddare). Jag köpte en klocka till mig själv och en till pappa. 330 RBM fick jag betala för dom.
När vi sedan kom tillbaka dit så hade dom gjort någon konstig grej (som förövrigt tar 10 minuter att göra). Den rök bort snabbare än kvickt... Haha, missförstånd.nu

Vi var ute igår på en bar som heter Zapatas. En mexikans bar där folk dansade på bardisken och det hälldes tequila rakt i munnarna. Men, vi var lite unga. Medelåldern låg väll på 30-35 år. Fast vi pratade mycket med två (typ tre) gubbs under kvällen. De kom från Holland och var 43, 28 och 32.. 32 åringen stötte på Alex och var sjukt LAM. Han fattade verkligen inte vinken. Han var inte omtyckt av de andra heller... Willum. (!) Dom andra två var roliga, hade lite distans till saker och skämtade mycket. Jag tror att de hade levt rätt hårt. Såg så ut i alla fall.. Vi hade väldigt intressanta konversationer om bl.a. hasch. Var ju tvungen att fråga, det var ju holländare liksom.


HAHA idag också när vi var och åt så satt det ett par kineser och bokstavligt sög på varandra. Var lite komiskt. Vi smygfotade heheh.

På hotellet så är det soft. Vi var och köpte mat och frukt och har bara chillat hela kvällen. Snart börjar en film på tv också.

Har varit i Shanghai i två veckor och det känns bra! Helt sjukt att vi ska åka om fem dagar, fyra dagars jobb...

Förövrigt så känner jag mig lite trött.

Peace

Hotellllll...

Nu är vi på hotellet. Håller på att sätta upp ett lakan som skynke över toaletten. HAHA det var två glasdörrar som visade ALLT man gjorde på toaletten. Inte så mysigt tyckte vi.... :P Ska visa bild sen. TURKMECK 4-LAJF :-D

Skönt med hotell i alla fall, tog ett tag att dra igång internet men nu funkar det. Rummet är inte så stort men det funkar. Vi har stora problem med att få ett extra sänglakan bara, får väll se om dom fattar efter att ha sett vår uppsättning. Vi bor på 26e våningen och ser över andra hus här i Shanghai.

Det är helt sjukt. Bron man åker över för att komma till Puchi-sidan från Pu Dong är så stor! Vi får höjdskräck när vi åker över. Hehe

Vi har varit här i två veckor nu. Det känns helt sjukt för det har gått så fort. Måste säga att jag inte har så mycket hemlängtan än. Bara efter familjen och kompisar, men inte efter Västerås. Önskar att jag kunde kinesiska. Ett framtida projekt kanske??

Ikväll ska vi gå ut, vi har laddat upp lite på rummet den här gången efter förra helgen då det drog liiiite för mycket pengar för vår ekonomi. :P Först ut och försöka hitta skor.

Aja, dags för en dusch. Hoooola amigos!
peace

update hotels.com

hejsan
sitter och chillar pa jobbet for ovanlighetens skull. SA JAVLA SVETTIGT ANNARS. Kineser ar galna i att jobba, ni ska se trafiken bakom oss, snacka om att dom har kondis nar dom springer som galningar. Tempo tempo tempo........
Hehe

imorgon flyttar vi till hotell, maste skaffa bikinis for vi har POOL och bastu! ska bli najs att bli riktigt ren, for det kanns som man varit insmorjd i ett lager med fett, avgaser och ackel sen man kom. vattnet tvattar inte riktigt rent. min svenska tval har for lite kemiska substansers for detta :) tror jag kommer svettas svart i bastun.
kanske t.o.m blir lite motion under vistelsen... :D

igar var vi pa Ikea, at dar och kopte mat som vi lagade till vardfamiljen. potatis (fast den kopte vi pa Wallmart, var van) och lax med graslok-sas. mums. var lite speciellt att laga lax i en wookpanna pa gas bara. gick hem hos familjen ocksa tror jag..

forovrigt sa ager jag alex i kortspel. det komiska ar att vi ar bada lika daliga pa att spela. alltsa jag menar verkligen samst. sa det ar lite the battle of the B-team. leder med 13-7 i statisiken. Hehehehehe *stolt*

det ar kul har :) imorgon ska vi ut, laddade upp pa Wallmart igar. Och vi som trodde att vi kunde aka och "ta det lungt".
det var typ arets skamt... :P

lunch-time! Peace


till jossan: det ar var larare som har klagat pa oss for att vi svar for mycket och anvander oss av konsord sasom "tjenis penis" .. kul va?

hejsan

Pga av att detta var for stotande for var klassblogg tar vi nu bort dessa inlagg. Vi tyckte bara att det var synd att kasta dom sa de ar nu upplagda har istallet. Sorry for att det blev lite langt, men vafan, personligen tycker jag det ar ratt roliga inlagg :)

Shanghai ar aktiva bloggare
Hej.
Nu sitter vi pa jobbet.  Ikvall, JANSE OCH SIMON, ska vi ata de beromda Shanghaikrabborna. Sa ni blir nojda nan gang och slutar gnata om det. Hehehe. :) Kommer update om smaken senare.

Igar nar vi kom hem hade katterna mote utanfor huset. Typ radslag, eller nat, och det holl pa sent in pa kvallen. Jamjam, jamenjamen, jojo, jajeman.... Det var sakert 15 kattskrallen som tjattrade i mun pa varann. Och nar de slutade var det hundarnas tur. Jippie. Och varje morgon vacks vi av en skonsjungande fagel....... Fast det later mest som en skrikande gall unge.

Back to work. Snart har vi avverkat halva tiden har, i Kina alltsa................ puss

ps: Vi beklagar om nagon tagit illa upp av det vi skrivit har pa bloggen, vi menar inget illa och vissa (manga) saker ar skrivna med viss ironi... Ta det med en nypa salt helt enkelt. Vi tycker inget illa om nagot har, vi ar bara lite skojfriska.



Shanghai update
Hejzan!
Vi tror vi har hamnat fel... När vi åkte trodde vi att vi skulle till Shanghai, inte till en jävla bastu! Det är sjukt varmt här, och värmen är lik just bastu-värme! Känns lite tungt. Hoppas på att det blir minusgrader och snö när vi kommer hem!

Som ni vet redan träffade vi Dalle och Sami i helgen, vad som hände efter att vi skiljts åt är en annan histora. Behöver vi kanske bara säga att vi brände 700 spänn var under lördagskvällen? ;)



förövrigt har vi bränt jävligt mycket pengar utöver helgen. nu börjar livet som pank! hahaha vi har shoppat en del så vi borde ju klara oss ändå :)

på torsdag ska vi till ikea, hehe.

fast vi har inte tagit någon Starbuck's på hela helgen, rätt stolta :) däremot är BK och KFC poppis...

puzz o kjamizar // Lindiz o Lexdrish

Shanghai ger svar pa tal
Hej hopp alla glada sma munkar

Vi har hort att kriminaliteten i Kina ar relativt lag, sa det ar nog ingen fara for vara vaskor. Om nagon liten kines skulle forsoka kan ju alltid Sami dra nagra av sina Kung Fu trix och sen ar det bra med det liksom. Hehehe. Allt for vara dyrbara vaskor.

Igar shoppade vi MYCKET. Det kanske racker med att vi sager att vi klarade av en 1,5 km lang shoppinggata pa 5 timmar och att vi har traningsvark i axlarna efter att ha burit tusen kassar. Sa ni som har gym pa era hotell - slang er i vaggen! Vi kombinerar nytta med noje.  Aven balklanningar och kappor haller pa att sys upp. Najs bajs.

Vi har fatt ett nytt kvallsintresse har nere ocksa, som de akta kineser vi ar. Vad? Att kolla pa kinesiska barnprogram. Ni vet typ sana som gar pa Nickelodeon, alltsa inte tecknade, fast kineser. Det vi kollade pa igar handlade om ett JOJO-camp. Livet som jojare. Ungefar. Ungdomarna kampade mot varandra i Jojo-lag, ja det hade tillochmed lagoveraller. Mycket intriger, karleksproblem, harda tuffa fighter med Jojon. Grymt bra. Aven dar vi sag den ANDRA snygga kinesen. Gulligull.

Btw, vart nya hang Katja - du vet hur vi brukar dra en Waynes i Vassan (arets tontar talar ut) - har drar vi en Starbucks. Gott kaffe och vasterlandsk feeling.


Shanghai
Nihaooo!
Jag och Linda vaknade för drygt en timme sen. Vi är lediga idag. Hihi. Inte så oskönt. Ensamma i huset också, nu slipper man känna sig skyldig till diverse saker, som att ha sönder elektriciteten. Plus att vi kan använda våra svenska härliga datorer med å,ä och ö och knapparna på rätt ställe.

Vi ska ta Metron (tunnelbanan) till en skräddare. JAVISST, vi ska faktiskt beställa lite vackra balklänningar. =) Sedan ska vi shoppa hela dagen. Allt för att fylla de små rullväskorna vi köpte på WalMart, allt för att de ska vara proppfulla när vi prackar de på Sami och Dalle för transport till Peking. hehehe.

Måste bara tillägga. De som tror att kineser är torrisar tar fel. Igår var vi nere på vad som mycket väl kan vara Shanghais Ultimate Hångelställe. Strandpromenaden på PuDong-sidan. Seriöst, kineser är antingen hungriga och försöker äta upp varandra eller bara jäkligt pilska. Det finns kondomautomater överallt också, vilket är förståeligt, för hur skulle det gå om de fick fortsätta i den där takten? Inte konstigt att det redan finns 1,3 miljarder kineser.
Blyga är de inte heller!! Get a roooooom säger jag bara.

Linda blev lite sugen hon med. GRR

Hejsvejs


Linda&Alex lever som riktiga kineser
Nu sitter vi pa jobbet... Jobbet ar skitdrygt, var handledare ger oss oss hur mycket som helst att gora och staller hoga krav pa oss. Ni kanske har sett kinesiska filmer och hur kineserna ligger i - vi far ligga pa kna och skrubba heltackningsmattan med harborstar. Bara for att skriva detta inlagg var vi tvungna att tvatta ett fonster var, pa 20e vaningen... Snacka om sakerhet pa arbetsplatsen.

Nejda, haha, vi har det lugnt. Jobbet ser ungefar ut som skolan forutom att det ar helt tomt pa folk och jobb. Allting ar sprillans nytt. Vi behover inte tvatta heltackningsmattan med sma borstar, det tar staderskorna hand om! har finns det manniskor anstallda till allt.

KUL att alla ni i USA har det stekigt i era vardfamiljer, att vara kines ar inte lika latt. igar anklagade var vardpappa (var handledare) oss for att ha sabbat elektriciteten hemma. inte rakt ut men: "har ni gjort nagot??", "det har har aldrig hant sa lange jag bott har..." och "ni kanske vill leta upp ett hotell ifall inte elen kommer tillbaks". var det en pik pa nat satt eller????

Gardagskvallens iakttagelser vandrandes ner for Century Avenue:
Kines 1 traskar helt oberort baklanges ned for gatan
Kines 2 promenerar med utstrackta armar rakt forbi oss
Kines 3 tar diagonala steg fram och tillbaka, i en rytmisk takt
Kines 4 gar och slar sig pa armen, maniskt
Kines 5 smeker sig pa magen konstant gaendes
Vi fortsatter att ga och vips, en minut senare kommer Kines 4 skuttandes forbi oss. Sedan borjar han ocksa ga baklanges.
Om det ar nagon som ar sugen pa att dansa pardans sa finns en attraktiv vagkorsning pa Century Avenue. ;-)

Livet som kines fortsatter (med spanning)... :))))
// Linda & Alex


alskad av nagon (nagra)

kanns bra att man ar omtyckt. alltid kul.
myggorna i kina fullkomligt alskar mig. YEY har fatt runt 20 myggbett hitils.

jag alskar myggbett.

shanghai update

först kan jag säga att man kan läsa om resan på froding.blogg.se också, det är alex blogg så det är ju samma grejer vi gör hehe :)

jag har köpt brills, ska hämta dom på torsdag! kommer bli lite nerdy.. :) 250 spänn fick jag betala, jag grät i floder.

idag har vi varit på markad (tog ledigt från jobbet) och bara shoppat hela dagen. har typ köpt allt jag ville ha :) känner mig rätt nöjd. har bränt en del pengar redan så vi kommer snåla lite sen när vi bor på hotell! najs..

lite bilder från kina:

utsikt från financial center (490m högt), hot pot (kines mat), Bar rouge som vi var på i helgen.

seee yaaaa
peace

Sunshine

Haaaaalllååååå bloggeeeeeeeeeeeeeeeen!
Var ett tag sen nu. Idag har jag och alex varit på jobbet och chillat. chill med dill liksom!

Kina blir typ bättre och bättre, vi har bara en vecka kvar med värdfamiljen. Sen ska vi steka på fyrstjärnigt hotell som vi bokade idag. pool och allt! och solen då? ja den finns, men kanske inte världensbästa stad att sola i.

för att beskriva vår (besserwisser) värdpappa, alltså en konversation mellan oss.
vi började prata om skatter i sverige och hur vi kan ha gratis skolsystem m.m.. han är väldigt frågvis när det gäller sånt.
vi: we just read on the internet that denmark has passed Sweden in having the highest taxes.
Liu: what? sweden has the highest taxlevel? no I don't think so!....
vi: .....? yes, but we actually read it on the internet yesterday in the swedish newspaper...........
Liu: no no, we pay the same taxes as you actually!
vi (blir lite osäkra): ?? Okey, but maybe it was the highest tax in europe then?
Liu: Noooooo, sweden hasn't the highest taxes. finland has high tax!
vi: but we are actually quite sure that we read it....
Liu: yeah yeah, huuuuuummmmmm.....

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3544434.ab
     tjena mittbena?

HAHAHAHA!!! Vi dör för det här var inte direkt första gången detta hände..

Annars så har jag shoppat en del, men a lot kvar! Balklänning är i alla fall fixat. Kostade 1000 kr att sy upp, men då ingick en kappa också! ;) inte helt fel.

Peace

china update

hejsan svejsan alla svennebananer.
jag har ju da blivit kines har i mittens rike. pa riktigt! vi bor som kineser och ater som dom. jobbar aven som dom, fast lite effektivare! :)
var vardpappa ar lite laskig, han kan vara lite svar att forsta vad han menar. Jag och alex kanner oss skyldiga till lite allt mojligt. Komiskt eller vad? Vi ska i alla fall boka in oss pa hotell/vandrarhem sista veckan i Shanghai! Kanns ratt skont.

Annars sa har vi inte shoppat sa mycket an, men ar lediga imorgon och pa fredag sa vi ska ga loss da! :)

Forovrigt var vi varit med om nagra roliga kineser, dom liksom motionerar i vanliga klader pa gatan! Ser skit roligt ut. Finns att lasa mer pa nollettabb.blogg.se ;)

Sitter pa jobbet nu och det ar snart lunch. Maten ar inte super men det funkar for mig, Alex har det lite tuffare.

Pa aterseende! Peace

PS: Ja, Martina vi ar hemma da! :) Har inte lart mig svara pa kommentarer an, sa far bli sahar!

Framme i Kina

Nu är jag och Alexandra framme i Shanghai efter en lång flygresa som var väldigt svettig :-P
Vi hade spanjorer brevid oss som låg och sov typ hela resan förutom en gång när en av dom skulle krångla sig förbi oss till toan. Kul va? Fast sen började han skruva på sig, så jag gillade honom bättre när han sov.

Vår familj är trevlig, känns inte så jätte typiska kineser av första intrycket. Dom undrar mycket om Sverige och jämför med det dom har. Fast dom är bättre ställd medelklass så det kanske är därför? Vad vet jag.

Ska bli intressanta tre veckor. :-)

Peace

arlanda

Jag och Alex sitter på flygplatsen nu och väntar med hög spänning för att få åka :)
För blir det av till den vackra huvudstaden Helsinki för att vänta i två timmar till att Shanghai-planet lyfter!

Är nervös... Av någon konstig anledning? ;-) haha

Bättre update när vi kommer fram!

Förövrig så har jag och Selina funderat på att gå till BMB på after-work sen när vi kommer hem, så Martina och Jossan är kanske sugna på att hänga på? :-)


Peace brorsor

I love you I love you I love yooooou

Hehe, ja. Fredag kväll. Sverige. Lördag morgon. Sverige - Arlanda.
Har jag packat klart? Svar nej, jag vet inte vad jag ska packa mer. :-P

Kommer i alla fall sakna alla sjukt mycket, fast vissa lite mer än andra ;-)

Vår klass har skaffat en blogg också, så om ni vill så kan ni ju hålla utkik där också. En världslig update liksom :-)
http://nollettabb.blogg.se

Puss Puss Puss!!!!

Peace :)

China

Åker till Kina nu på lördag. Är nervös, spänd, förväntansfull samtidigt som jag inte vet vad jag ska förvänta mig, exaltrerad, lite sorgsen (jaaa, ska ju vara borta från alla utom alex i en månad)...

Samtidigt ska det bli så sjukt kul. En månad utan skola. Med lite jobb och shoppiiiing :) Hehe

Igår hade vi mys-kväll hos George med Alex, Katja och Simon. Det var najs att bara chilla. Var ute och åt med Iris och Sara innan, sjukt länge sen jag träffade Sara så det var också N A J S.

Ursh jag är trött. Jag tror jag är lite annat också, krypteringen är på hög nivå här. ^^,

Adios! Ska försöka vara duktigare med uppdateringen från Kina :)

make it happen

If you want something to happen you just have to belive in it.

Har jag sagt att tradera har vintage YSL plånböcker, Hermés-väskor m.m. typ "billigt"?
Måste ju säga att det kliar lite i fingrarna.

Mindre än en vecka kvar.

Shit pommes, börjar få lite ångest över utlandspraktisken. Samtidigt som jag ser fram emot det så skrämmer det skiten ur mig. Tre och en halv vecka, jag, alex och kineserna. Hehe ska försöka att uppdatera bloggen när jag är där, tror att datorn åker med.

Måste ju bara säga att Astrid är ju för söt :-)

Förövrigt har vi haft klassfest i helgen. Var intressant... Och jag har upptäckt att jag blir hes av sprit. Typ mindre roligt. Ska nog fortsätta hålla mig till vin i fortsättningen. Något åt det hållet i alla fall.

Peace

RSS 2.0