elb a a a a

Gårdagen började med chill hos alex. Brunch med nybakade scones, hemmagjord marmelad, philadelphia-ost, god juice och kaffe. MUMMA! Snacka om start på festen.
Efter så vidare till oskar, där det vankades förfest. Blev lite otaggad ett tag, men sen kom jag igång igen. Och vilken kväll det blev, sjunkt roliga konversationer hos oskar. Särskilt dom som var på slutet, väldigt baktalande och analoga. He he he. Elba var fullt ös och stämningen var på topp! En av de gladaste kvällarna på länge.
Kvällen slutade med värkande fötter av allt dansande och finnkrisp hemma hos alex. De andra skulle dra på efterfest, men torr som jag är skippade jag det.


Nu sitter jag och drar mig från duschen. Chillination!
Peeeeeeeace


this is ...

Nu är det bara att hoppas! :) Jobbintervjun idag gick bra, enligt mig i alla fall. Får se nästa vecka.

Ikväll är det Elba. Fyfan säger jag bara ;)
Hasta la vista.

Peace

övre makter?

Ibland önskar jag att jag trodde på någon övre makt, alltså någon gud eller sånt. För jag ska på anställningsintervju på fredag, och om jag trott på någon gud skulle jag bett till den så sjuuuukt mycket att jag får jobbet. Jag vill verkligen ha det.
Dels för att det skulle stabilisera min framtid ett år framåt, men också för att det verkar vara ett kul och lärorikt jobb!
Så tänker nog be lite ändå, fastän jag inte är troende.

Förövrigt så avslutades min gymnasiala mattekarriär med ett tal som lösningen blev ca. två A4. Lång alltså. Inte illa pinkat!

Peace

Why don't you

Haha vilken dag jag haft..
En sak är jag väldigt glad för och det är min själsfrände Martina. Det är sjukt hur lika vi är! Hon är jag, fast i en dubbelgångare (och kanske lite mer bitter?). Om jag skulle säga annat än att hon är sjukt skön skulle jag ju ljuga.

Ehhh, kan ha druckit något glas vin också ;) AJA

Peace

I heard of a girl

Dagen har gått till en massa samtal. Och visst har jag blivit lite smartare! :-) Nu känns faktiskt allting riktigt bra, även om jag fortfarande har ångest över min sommar. Vad händer när tryggheten med skolan försvunnit? Blä.
Känns som att jag snart inte orkar fokusera på det.

Ser fram emot fyra dagar när jag hinner bli klar med massa saker jag ligger efter i. Fast jag tror jag skjuter upp dem för att försöka skjuta upp min verklighet. Men, ska verkligen försöka göra ett försök.

12 juni, here we come?

Peace

eu-valet 09

Jag har haft en sån ovetskap för hela valet och vad det innebär så att jag egentligen inte borde rösta. Men de senaste dagarna har jag lagt ner en mängd tid för att luska fram lite om dem alla. Bestämde mig innan jag började söka att prioriteringar för mig detta val är att motarbeta den ökande arbetslösheten och sedan miljöfrågor. Kom fram till att vänstern, folkpartiet och kd (ärligt så kollade jag inte upp dom) inte var något för mig. Hittade en rätt rolig grej på folkpartiets hemsida. Ett europeeiskt FBI, är det ett skämt på något sätt eller? Vad tror dom att Sverige skulle kunna göra. Nej, de fem skälen att rösta på FP blev snarare fem skäl att inte rösta på dom. Vänstern var allmänt emot allt som EU ville, så kanske inte så smart att skicka någon vänsterpartist dit? Känns ju bättre att skicka någon som är för en positiv förändring än en som kommer sätta käppar i hjulen för de andra.

Något som jag inte har förstått är varför socialdemokraterna vill skicka en EU-kritiker som första kandidat? Det ska vara debatt imorgon i skolan mellan en socialdemokrat och en moderat, kanske ska ta och fråga honom/henne. Kanske för att hon inte skulle svälja allt som de säger på en gång? Känns som den logiska lösningen för mig. Både socialdemokraterna och moderaterna hade jobb som sin främsta ambition så ska bli intressant att se vad de har att komma med :-)

Förövrigt kan man förtidsrösta på skolan, vilket är väldigt skönt! Slipper åka ner till stan och krångla.
Peace

I know, she knows

Bra helg :-) Att ha ett religionsprov man inte orkar plugga till måndag-morgon är däremot inte så bra. Blöh!
Nu har jag en halsbränna som aldrig ger sig. Hatar halsbränna för när jag får det så går det aldrig upp.
Ska kämpa vidare med religionen och min hals. Tänk om jag får halsfluss igen? Undra om jag kan äta lite penecelin bara ifall att, har lite kvar hemma. Kan väll inte skada allt för mycket? Hehe

peace

Fell in love with the seaside

Tema-Torsdag idag. Här är lite bilder på hur vi såg ut:
Katja och jag (bilden råkade bli större..)

Erik

Hannes och Alexander

Maria och Alexandra

Johan, Rasmus och Erik (kass kvalité)

Katja och Astrid.

Så vad tycks? Lyckades vi inte bra? :-D För bilder på riktiga gossip girl se: http://images.google.se/images?hl=sv&q=gossip+girl&btnG=Sök+bilder&gbv=2&aq=f&oq=. Min länkfunktion har slutat fungera så måste skriva hela skiten. Sorry about that!

Peace

fix med stort X

Idag var dagen då jag och Katja skulle boka resa. Tyvärr så fanns det inga resor, så vi fick helt enkelt skita i det.
För att känna oss lite bättre till mods gick vi en liten shoppningrunda :-) Jag fick äntligen min långklänning!! Drog hem den, ett armband, en ring och ett par örhängen från hempan för under 400 kr. Helt ok liksom! Det handlar ju om att unna sig saker i sin vardag. Jag känner mig väldigt bra på den punken.

Imorgon har vi tema-dag i skolan då vi alla ska klä ut oss i Gossip Girl-anda. Kanske lägger ut bild senare på min look, känns lite kul att ha outfiten på mig. Väldigt annorlunda :-P

Men nu kallar sängen. Juste, har mattetest imorgon. Har man övat? Näääääääää


Peace

whatever you like

Var väldigt pepp på att skriva produktionsrapport nyss, kom t.o.m en sida på den, och så stängs min dator helt mystiskt av!! Älskar datorer :-)

Men jag vet inte, på något mystiskt sätt känner jag mig harmonisk. Även om det är 1000 saker kvar att göra på en månad. Har liksom en känsla av att allt kommer ordna sig. Måste ta vara på den här dagen, känns som det är bristvara now a days.
Kanske är för jag börjat lyssna på R'n'B på sistone. Ger lite mer dunk i kroppen än typ Laleh.

Borde ta mig in i duschen, men har ingen lust. Inte just nu. Lyssnar lite på det här (Ciara featuring Justin Timberlake – Love Sex Magic - Main Version) istället. Graor, typ.

Utlandet på fredag dååååååååååååååååå????? FET NAAAAJS. Om det blir av.
Peace

History

Historia är något som alltid kommer finnas, vare sig man vill eller inte.
Det kommer inte hjälpa att försöka förneka att den finns där.
Jag kanske bara måste börja ta itu med den?

Yo bro!

Åh har verkligen fått någon grej för byxdressar. Vill ha en kort modell till sommaren att glida runt i. Men men, får nog förbli önskedrömmar. Jag köpte däremot en bikini idag som jag känner mig väldigt nöjd med. :-) Den är svart halterneck med guldiga detaljer vid axelbanden och svarta trosor med gulddetaljer. Säger säkert jätte mycket, haha. Hade kollat på en liknande på H&M's hemsida men fick bli den här istället.

Testade att lägga en franskmanikyr idag, med egna grejer som jag hittade hemma (Baslack som fick fungera som glans och ett vanligt vitt lack till toppen). Gick väll sådär men med lite övning ska det nog gå finfint!

Blev ett väldigt ytligt tjejigt inlägg. Men det är väll lite av vad jag haft för känsla idag.
Kram.

Ta sig samman

Att plugga för mig är som att sätta mig på cykeln och börja cykla. Och det första man slås av när man satt sig på cykeln är motvind. Man fortsätter trampa i hopp om att snart vänder det och vinden kommer i ryggen istället. Men istället är det en uppförsbacke som kommer och man får trampa ännu hårdare. Till sist är man ju framme vid sitt mål, efter många om och men. Det jobbigaste med hela resan är att ta sig samman och börja. Finns alltid så mycket annat man vill göra, roligare saker. Men men, har man prov så har man.

Kan iaf stryka en sak på min lista (som jag skrev i natt när jag inte riktigt kunde sova) över saker som är kvar innan studenten. Religionsredovisningen är gjord. :-) Ringde till Jörgen också, han skulle gå och rekommendera mig för sina jobbkompisar som hade hand om projektanställningarna. N a

Och jag skulle kunna strypa projekt ABB långsamt till döds och njuta av det. Fyfan, idag fick vi tillbaka vår rapport som jag och Katja jobbat väldigt hårt med. Resultatet? Ta bort hälften av vad ni skrivit. Kännes som att få en fet jävla käftsmäll. Blä!

Måste börja plugga :-P BLÄ!


Uppdrag barn



Hittade en kampanj där det räcker med att länka till uppdragbarn.se för att skänka 20 kr till välgörenhet.
Rätt shysst tyckte jag, så varför inte?
Klicka på bilden så kommer mer info :-)

In the mood

Eller inte riktigt kanske, har prov på torsdag i ett praktiskt ämne. Känns alltid lika konstigt.
Kom precis hem från min ansiktsbehandling och det var så SKÖNT! Lätt värt 380 spänn, som jag fick betala själv.
Det är så skönt att ligga där inbäddad i rummet som luktar så gott och bli ompysslad. Fick ansiktsmassage den här gången, förra gången fick jag huvudmassage. Det var lite skönare, men jag klagar inte! :) Har fått lite mer energi nu.

Fast det känns som jag är på väg att bli sjuk :( Känner mig trött och utpumpad hela tiden. Fast har ju haft 1000 järn i elden sen trean startade så kanske börjar slå tillbaka nu? Men ändå, är på lite febrigt humör. Attans att man inte kan vara hemma från skolan heller. Hahaha. På ABB får man välja sina sjukdagar med omsorg.

Tillbaka till "Introduktion till elarbeten".
Kramens

Skolan

Jag hatar skolan just nu. Grymt jobbigt att försöka få ihop saker som kommer gynna alla som bara går åt helvete.
Finns det någon jävel som bryr sig? För tillfället känns det fan inte som det.
Så kommer vara bitterfitta ett tag framöver tills att jag blir avsatt som ordförande för elevrådet, slipper stundentförberedelser och allmänt slipper skolan. Bläää

Men nej, ska ta mig samman nu. Har ju trots allt tre timmar rapportskrivande kvar....................................


Dag

Idag har varit en bra dag. Den har varken varit lugn, seg och allmänt neutral. Sådär som man behöver ibland.
Jag är allmänt glad :-) Har fått en grej för Snälla, snälla låten också.... Astrid det är min nya spelasönderlåt.
Vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Är inte riktigt i någon bloggperiod för tillfället.
Bjuder på en gammal bild som symboliserar helgen rätt bra.


Fan måste köpa bikini.

we belive there is trust in strangers

Lite A camp rullande på spotify, har gått en lång promenad med Selina som jag sedan spenderat resten av dagen med, stekt i solen. Dagen har börjat bra :-)

The memories fade
Like looking through a fogged mirror
Decision to decisions are made
And not bought,
But I thought this wouldn't hurt a lot.
I guess not

Control yourself
Take only what you need from it
A family of trees wanted
To be haunted
MGMT - Kids

RSS 2.0