nu är jobbet slut

efter en veckas jobbande så är det nu slut :) NU har jag sportlov, eller vänta lite nu det var något jag glömde, HAAaaaaaaa ja vi ska sälja hela dagen på akademibokhandeln imorgon. *wiiie* för all del, jobba sex dagar i veckan kanske inte är så dumt?! Nej jag skoja.
Kom och gör en god gärning imorgon, köp Sexa.

Idag så skulle jag och Katja fika, så råkade vi träffa Linnea och Kevan. Vi slog oss ner med dem och pratade ganska länge! Det var iallafall mys, trevligt att träffa Linnea & Kevan för det var ett tag sen. Självklart var det trevligt med Katja också, för det känns som det var länge sen (haha tyyyyp 3 dagar?)

Igår bråkade jag med pappa, väldigt onödigt. Men det är alltid jävla tjat om pengar hit och dit, och varenda en ska bråka. Jag pallar inte, kan inte folk bara vara sams? Åtminstone folk i min familj... Jäkla svenssons, kanske ska börja nedräkningen till studenten? Haha, nej. Det är nog bara deprimerande.

Hasta La Vista, Baby. ;-)

jobb

det är så skönt att jobba, man kan glömma sin vardag då. :-) det känns lite som en annan värld.
längtar som fan till studenten, då kan man ut och göra världen! :-D för det kommer jag ju verkligen...

lycka är; TIMO RÄISÄNEN kommer till västerås den 5 april, då jag inte BARA är 18 BARRE utan även jävligt glad. Timo är bääzzzt.

igår när jag var på väg hem från så träffade jag på "knasig"-kille på stan. haha det är alltså besart som går i min skola. han var tydligen för full för att komma in på pluto, på studenternas 100 dagars fest! OHNO, jag skulle fan gå under. inte komma in på första studentfesten, eller vet inte om det är första. men men ändå, surare än citron.

läget annars i min värld är en enda berg&dal-bana. det går upppppp och neeeeeer, himmel och helvete, gris och ängel. jag försöker komma in i en bokperiod, för då skulle jag kunna åka till fantasinsvärld och glömma resten. skönt, får se om jag hittar någon bra bok! hyffsat skönt lov, jag skulle förmodligen inte träffat så många människor om jag varit hemma. så då kunde jag ju lika gärna tjäna lite pengar. ;-D

avslutningsvis;
Nobody ever had a dream round here,
but I don't really mind that it's starting to get to me
Nobody ever pulls the seams round here,
but I don't really mind that it's starting to get to me
I've got this energy beneath my feet
like something underground's gonna come up and carry me,
I've got this sentimental heart that beats
but I don't really mind and it's starting to get to me

Now.."Why do you waste my time?"
Is the answer to the question on your mind
And I'm sick of all my judges
so scared of what they'll find
But I know that I can make it
As long as somebody takes me home,
every now and then...

Ur; The Killers - Sam's Town

pies

ja, men...

just för tillfället är jag inte mitt rätta jag. jag typ söker anledningar till att vara deppig känns det som, fast, nä. det är ju förjävulskt tråkigt, meeeeeeen som typ allting annat JUST NU orkar jag inte ta tag i det. vet fan inte vad jag ska göra heller, för jag vet inte vad det är för fel. eller jo, mitt humör är botten, mina betyg rasar(snälla slå mig inte för denna, men det känns verkligen så), typ ALLT är tråkigt. Jag tror inte jag varit i en tråkigare situation i mitt 17 år långa liv tidigare. det är som att jag befinner mig i en grådaskig dimma som sträcker sig två meter framför mig och hur mycket jag än springer släpper den aldrig. Kul va?
Samtidigt har jag nog inte kännt mig så ensam på länge. Det är som om min karma stöter bort människor, ioförsig tror jag att den gör det. Jag har inte direkt så mycket till tillit heller. Ingenting klaffar, jag tror typ att mina kugghjul ramlat ur spår eller skulle kanske bara behöva smörjas?


Stolthet och fördom, framför allt stolthet. ^.^

YES för bibblan!!!

Åh, man blir så lycklig när man kommer hem inget ont anande och hittar att man fått ett brev från Västerås stad. Man öppnar brevet och märker att man har en skuld på 240kr att betala. Om man inte betalar inom trettio dagar så går ärendet till inkasso, YEEEEEEEEEEEEEEEY!!!!!!! PRECIS VAD JAG BEHÖVDE.

suck.
allt för att bokjäveln försvann när vi var på biblioteket! :-P

Allmänt idag så hade vi en provpresentation inför lisa om vårt bästa UF, he he he kul att man kommer av sig DIREKT.
Vi fick också vårt taveltryck till montern idag, den blev iallafall hur snygg som helst! Så har det att vara glad över, alltid något.


Hoppas på kärnvapenkrig, terrorism och att Sverige blir en diktatur. Ellllleeeer?
// L

stödord eller stödjande ord?

Visst, ensam är inte stark. Det är de nog inte många som kan säga. Man vill gärna tro att man kan, men det slår en alltid vid olägliga situationer. Herregud, jag kommer dö ensam.

vårkänslor med kall vind

ungefär lika konstigt som vädret är nu, med strålande sol och otroooligt kalla vindar är mitt humör.
ena sekunden är jag hur glad som helst och andra världens tjurpuppa. känns det som i alla fall,
lite jobbigt faktiskt. men jag ska försöka bättra mig.

samtidigt är det världens mystiska boll rullandes omkring i mitt liv. hahaha
hela grejen är så komisk så man skulle kunna rulla ner för ett berg men inte göra illa sig. (ehm?)
grejen är att jag förstår inte mig själv, hur kan det vara som det är? :-P
plussssss, jag vet att det är helt onödigt och bajsigt. MEN har väldig betygskris för tillfället.
alla ämnen känns som de går sämst... brukar inte få jobba såhär hårt för att skapa något bra.
aja, man kanske måste testa på det också och inte bara glida på en räkmacka.

hela min helg kommer bestå av ett väldigt litet antal saker.
typ; tv, volleyboll, tv, plugg .. OCH EV. träffa alex om hon inte åker till kbk. det skulle vara helgens höjdpunkt i såna fall :-)

och eftersom till  och med min fot somnat nu så tror jag detta inlägg är klart
peaze

höstdeppig bakvänt?

Min höstdeppighet har kommit nu, när jag börjar se påskliljornas skott skjuta ur marken.
Nej, men det känns lite tungt att bara glida omkring. Jag skulle vilja ha någon spänning eller nåt.
Nu vet inte jag om det beror på att jag är väldigt trött för tillfället som jag känner såhär, men lite deppig är jag. :-P

Igår lagade jag och katja väldigt god lasagne :-) Vi gick sedan till Susen och chillade där hela kvällen. Det var najs, vi skulle kollat på film men saker blir ju inte alltid som man tänkt sig! Haha



pöözz

sex orsaker att...

igår var release festen! ojoj, det var najs. jag var då inte så taggad för diverse ölspel osv föör...ja
festen var iaf lyckad, ingen spydde (HALLELUJLA) ingen grät eller bråkade och inte så mycket gick sönder.
vi hade en väldigt god bål och trevligt folk, det var bra helt enkelt! :-)

idag då var vi på såkallat x-life, det var lite mysko. det var en snubbe som berättade om sitt tuffa liv skrikande typ. jag och alex drog efter halva för vi pallade inte mer av honom, han var typ läskig. så vi åkte och käkade glass på donken istället
8-) naaajzz.

så nu är jag lite trött, och ska sova. mina funderingar ligger på för fullt, för min förståelse är väck. haha, kod språk ja meen.

tackar för mig
pizZ

OCH
sex orsaker att köpa sexa;

- den är rolig
- inte så värst dyr
- snygg!!
- du förgyller vardagen
- kan alltid räkna med att pengarna går till välgörenhet *host*
- underhållning på dina villkor, haha

badhairday eller ?

Det är ju skönt att man känner sig så "inne" med min page-frisyr! Stilskrivarna vill gärna skriva att det var när Posh och alla dom satte trenden, men jag vet ju att det inte alls är så det är. Haha, det var nog jag ;) Jag var liksom före min tid. Nejdå, skoja. Fast det känns lite kul att håret är inne, eftersom ALLT hänger på håret :P

igår var vi hemma hos julia och hade girls night. hur mysig som helst, det snackades det obligatoriska för en tjejkväll; killar, kärlek och sex! väldigt intressanta disskutioner där warhammer, aquatini-flaskor och toapapper var en varsin del ;) haha, jag tror inte jag går djupare in på ämnet.

jag är i alla fall fett taggad till på onsdag, då har vi release-party för vår bok! :) förhoppningsvis blir det bra folk, och lagom mycket. det är lite varning för att det är för mycket påväg. men men, det visar sig väll på onsdag. vi har fixat vinet till bålen och så nu. det börjar rulla på.

som en liten notis, så har jag legat i min säng hela dagen och dum-glott på tv. känner mitt intelluekt höjas till nya höjder!
imorgon ska vi träffa västerås tidning för en artikel om boken :) hoppas folk köper den!
(smygreklam) finns på akademibokhandeln i gallerian och checkpoint charlie --> SEXA

overrrrr

RSS 2.0