Hotellllll...

Nu är vi på hotellet. Håller på att sätta upp ett lakan som skynke över toaletten. HAHA det var två glasdörrar som visade ALLT man gjorde på toaletten. Inte så mysigt tyckte vi.... :P Ska visa bild sen. TURKMECK 4-LAJF :-D

Skönt med hotell i alla fall, tog ett tag att dra igång internet men nu funkar det. Rummet är inte så stort men det funkar. Vi har stora problem med att få ett extra sänglakan bara, får väll se om dom fattar efter att ha sett vår uppsättning. Vi bor på 26e våningen och ser över andra hus här i Shanghai.

Det är helt sjukt. Bron man åker över för att komma till Puchi-sidan från Pu Dong är så stor! Vi får höjdskräck när vi åker över. Hehe

Vi har varit här i två veckor nu. Det känns helt sjukt för det har gått så fort. Måste säga att jag inte har så mycket hemlängtan än. Bara efter familjen och kompisar, men inte efter Västerås. Önskar att jag kunde kinesiska. Ett framtida projekt kanske??

Ikväll ska vi gå ut, vi har laddat upp lite på rummet den här gången efter förra helgen då det drog liiiite för mycket pengar för vår ekonomi. :P Först ut och försöka hitta skor.

Aja, dags för en dusch. Hoooola amigos!
peace

Kommentar?

Något på hjärtat? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0