hejsan

Pga av att detta var for stotande for var klassblogg tar vi nu bort dessa inlagg. Vi tyckte bara att det var synd att kasta dom sa de ar nu upplagda har istallet. Sorry for att det blev lite langt, men vafan, personligen tycker jag det ar ratt roliga inlagg :)

Shanghai ar aktiva bloggare
Hej.
Nu sitter vi pa jobbet.  Ikvall, JANSE OCH SIMON, ska vi ata de beromda Shanghaikrabborna. Sa ni blir nojda nan gang och slutar gnata om det. Hehehe. :) Kommer update om smaken senare.

Igar nar vi kom hem hade katterna mote utanfor huset. Typ radslag, eller nat, och det holl pa sent in pa kvallen. Jamjam, jamenjamen, jojo, jajeman.... Det var sakert 15 kattskrallen som tjattrade i mun pa varann. Och nar de slutade var det hundarnas tur. Jippie. Och varje morgon vacks vi av en skonsjungande fagel....... Fast det later mest som en skrikande gall unge.

Back to work. Snart har vi avverkat halva tiden har, i Kina alltsa................ puss

ps: Vi beklagar om nagon tagit illa upp av det vi skrivit har pa bloggen, vi menar inget illa och vissa (manga) saker ar skrivna med viss ironi... Ta det med en nypa salt helt enkelt. Vi tycker inget illa om nagot har, vi ar bara lite skojfriska.



Shanghai update
Hejzan!
Vi tror vi har hamnat fel... När vi åkte trodde vi att vi skulle till Shanghai, inte till en jävla bastu! Det är sjukt varmt här, och värmen är lik just bastu-värme! Känns lite tungt. Hoppas på att det blir minusgrader och snö när vi kommer hem!

Som ni vet redan träffade vi Dalle och Sami i helgen, vad som hände efter att vi skiljts åt är en annan histora. Behöver vi kanske bara säga att vi brände 700 spänn var under lördagskvällen? ;)



förövrigt har vi bränt jävligt mycket pengar utöver helgen. nu börjar livet som pank! hahaha vi har shoppat en del så vi borde ju klara oss ändå :)

på torsdag ska vi till ikea, hehe.

fast vi har inte tagit någon Starbuck's på hela helgen, rätt stolta :) däremot är BK och KFC poppis...

puzz o kjamizar // Lindiz o Lexdrish

Shanghai ger svar pa tal
Hej hopp alla glada sma munkar

Vi har hort att kriminaliteten i Kina ar relativt lag, sa det ar nog ingen fara for vara vaskor. Om nagon liten kines skulle forsoka kan ju alltid Sami dra nagra av sina Kung Fu trix och sen ar det bra med det liksom. Hehehe. Allt for vara dyrbara vaskor.

Igar shoppade vi MYCKET. Det kanske racker med att vi sager att vi klarade av en 1,5 km lang shoppinggata pa 5 timmar och att vi har traningsvark i axlarna efter att ha burit tusen kassar. Sa ni som har gym pa era hotell - slang er i vaggen! Vi kombinerar nytta med noje.  Aven balklanningar och kappor haller pa att sys upp. Najs bajs.

Vi har fatt ett nytt kvallsintresse har nere ocksa, som de akta kineser vi ar. Vad? Att kolla pa kinesiska barnprogram. Ni vet typ sana som gar pa Nickelodeon, alltsa inte tecknade, fast kineser. Det vi kollade pa igar handlade om ett JOJO-camp. Livet som jojare. Ungefar. Ungdomarna kampade mot varandra i Jojo-lag, ja det hade tillochmed lagoveraller. Mycket intriger, karleksproblem, harda tuffa fighter med Jojon. Grymt bra. Aven dar vi sag den ANDRA snygga kinesen. Gulligull.

Btw, vart nya hang Katja - du vet hur vi brukar dra en Waynes i Vassan (arets tontar talar ut) - har drar vi en Starbucks. Gott kaffe och vasterlandsk feeling.


Shanghai
Nihaooo!
Jag och Linda vaknade för drygt en timme sen. Vi är lediga idag. Hihi. Inte så oskönt. Ensamma i huset också, nu slipper man känna sig skyldig till diverse saker, som att ha sönder elektriciteten. Plus att vi kan använda våra svenska härliga datorer med å,ä och ö och knapparna på rätt ställe.

Vi ska ta Metron (tunnelbanan) till en skräddare. JAVISST, vi ska faktiskt beställa lite vackra balklänningar. =) Sedan ska vi shoppa hela dagen. Allt för att fylla de små rullväskorna vi köpte på WalMart, allt för att de ska vara proppfulla när vi prackar de på Sami och Dalle för transport till Peking. hehehe.

Måste bara tillägga. De som tror att kineser är torrisar tar fel. Igår var vi nere på vad som mycket väl kan vara Shanghais Ultimate Hångelställe. Strandpromenaden på PuDong-sidan. Seriöst, kineser är antingen hungriga och försöker äta upp varandra eller bara jäkligt pilska. Det finns kondomautomater överallt också, vilket är förståeligt, för hur skulle det gå om de fick fortsätta i den där takten? Inte konstigt att det redan finns 1,3 miljarder kineser.
Blyga är de inte heller!! Get a roooooom säger jag bara.

Linda blev lite sugen hon med. GRR

Hejsvejs


Linda&Alex lever som riktiga kineser
Nu sitter vi pa jobbet... Jobbet ar skitdrygt, var handledare ger oss oss hur mycket som helst att gora och staller hoga krav pa oss. Ni kanske har sett kinesiska filmer och hur kineserna ligger i - vi far ligga pa kna och skrubba heltackningsmattan med harborstar. Bara for att skriva detta inlagg var vi tvungna att tvatta ett fonster var, pa 20e vaningen... Snacka om sakerhet pa arbetsplatsen.

Nejda, haha, vi har det lugnt. Jobbet ser ungefar ut som skolan forutom att det ar helt tomt pa folk och jobb. Allting ar sprillans nytt. Vi behover inte tvatta heltackningsmattan med sma borstar, det tar staderskorna hand om! har finns det manniskor anstallda till allt.

KUL att alla ni i USA har det stekigt i era vardfamiljer, att vara kines ar inte lika latt. igar anklagade var vardpappa (var handledare) oss for att ha sabbat elektriciteten hemma. inte rakt ut men: "har ni gjort nagot??", "det har har aldrig hant sa lange jag bott har..." och "ni kanske vill leta upp ett hotell ifall inte elen kommer tillbaks". var det en pik pa nat satt eller????

Gardagskvallens iakttagelser vandrandes ner for Century Avenue:
Kines 1 traskar helt oberort baklanges ned for gatan
Kines 2 promenerar med utstrackta armar rakt forbi oss
Kines 3 tar diagonala steg fram och tillbaka, i en rytmisk takt
Kines 4 gar och slar sig pa armen, maniskt
Kines 5 smeker sig pa magen konstant gaendes
Vi fortsatter att ga och vips, en minut senare kommer Kines 4 skuttandes forbi oss. Sedan borjar han ocksa ga baklanges.
Om det ar nagon som ar sugen pa att dansa pardans sa finns en attraktiv vagkorsning pa Century Avenue. ;-)

Livet som kines fortsatter (med spanning)... :))))
// Linda & Alex


Kommentar?
Postat av: Hannes

Ja later ju lite mera anstrangande an for oss, i for sig tampas vi med actionskadade barn som inte fattar att det gor ont att bli slagen, biten och att spotta mot nagon ar valdigt ohyfsat. Forbjud barntv i USA

2008-10-22 @ 14:58:22
Postat av: josefin

hejhej. jag måste bara få fråga vad som var olämpligt i det ni skrev i dessa inlägg? vem tar illa upp av dem egentligen?

2008-10-22 @ 20:31:51

Något på hjärtat? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0