peking beijing eller what ever.

idag har jag och alex cyklat runt förbjudna staden. man kan hyra cyklar på hotellet gratis så vi tog chansen att göra detta! det var stoort, fast grejen blev lite samma sak efter ett tag. allting såg liksom lite likadant ut. men helt klart häftigt att ha varit där. :-) vi fick guidning av en läskig kines som typ frivilligarbetade där. vi var där i typ 1,5 h vilket räckte ändå. för att jag och alex är så bra på att kasta så kommer vi ha ett lycko-år nästa år. vi träffade nämligen hålet på nån grej man skulle kasta mynt i.

en del av förbjudna staden.

som sagt så var vi ute igår, så vi sov länge idag. men det är något konstigt med att vara här. man blir inte bakis! har inte känt det nånting när vi varit ute någongång. haha as-skönt. plus att jag bara har rakat benen en gång sen vi kom hit och har knappt något hår på dom än, t.o.m. jag är förbryllad. hahah det här kanske var lite onödig fakta men men... livet är hårt.
vi åt förövrigt lunch-brunch idag vid halv 4, det var vår första måltid idag. haha


våra muppcyklar

sen var vi uppe på en kulle där man kunde se över stora delar av peking. det var häftigt. men det var sjukt jobbigt att gå upp för trapporna. fick lite motion i alla fall då.


uppe på kullen. peking i bakrunden.

aja vi ska snart åka in till stan och äta lite grann! hoppas på något gott :-)
peace out!

Kommentar?

Något på hjärtat? :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0